Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Ποιός θα τολμήσει να τα βάλει μαζί της; Η νέα Miss Usa έχει μαύρη ζώνη στο tae kwon do! ΒΙΝΤΕΟ

usa_miss_america_nia_sanchez
24 Μαΐων, καστανή, με υπέροχες σέξι αναλογίες. 
Η Νία Σάντσεζ κατάγεται από τη Νεβάδα των ΗΠΑ και εδώ και λίγες ώρες κατέχει τον τίτλο της Miss Usa για το 2014 αφού κατάφερε να επικρατήσει άλλων 49 υπέροχων κοριτσιών. 
Η Νία γεννήθηκε στο Σακραμέντο της Καλιφόρνια όπου έζησε έως την ηλικία των 7. Έπειτα μετακόμισε με την οικογένειά της και ζούσε μεταξύ Ουάσιγκτον και Καλιφόρνια. Έχει ταξιδέψει σε 13 χώρες και σχεδιάζει να επισκεφθεί άλλες δύο φέτος. Μετά την αποφοίτηση από το λύκειο εργάστηκε ως νταντά στην Ευρώπη, στην Αυστρία, την Ελβετία αλλά και στη Μέση Ανατολή. Κοσμογυρισμένη έχει επίσης ταξιδέψει στην Ταϊλάνδη και την Κίνα ακόμα και στο Μεξικό για να καταλήξει στο Λας Βέγκας. Μην προσπαθήσετε να τα βάλετε μαζί της.. γνωρίζει ταε κβο ντο. Εκτός της ομορφιάς της η Νία μπορεί να περηφανεύεται και για τις επιδόσεις της στις πολεμικές τέχνες. 12 ολόκληρη χρόνια προπονείται σκληρά και έχει μαύρη ζώνη στο tae kwon do. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ>>

miss_usa_polemikes_texnes
http://www.makeleio.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive