Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

ΠΩΣ ΟΙ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ. ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ

Έχει κανείς αντίρρηση για το ανεξάρτητο της Δικαιοσύνης; Είδατε με τι τόλμη αποφάσισαν  οι δικαστικοί, ότι οι κρατήσεις, που τους έκαναν με τα μνημόνια οι κυβερνώντες είναι αντισυνταγματικές; Έρχεται τώρα η κυβέρνηση και ψηφίζει ντροπολογία στη Βουλή και  αναπροσαρμόζει , μισθούς, συντάξεις, και επιδόματα μόνο των δικαστών  στα προ κρίσης επίπεδα   αυξάνοντας  κατά 1000 ευρώ μ.ο μισθούς και συντάξεις  αναδρομικά από του Αυγούστου του 2012. Για όλες τις άλλες  περιπτώσεις  όχι μόνο δεν κάνει το ίδιο, αλλά έρχεται  με τον  ανεκδιήγητο υπουργό οικονομικών  και δίνει στη δημοσιότητα εγκύκλιο με ένα κωμικοτραγικό κείμενο, που θα προκαλούσε θυμηδία ακόμη και στους κατοίκους της λατινοαμερικανικής  μπανανίας,  ότι <<οι αποφάσεις του ΣτΕ θα εφαρμόζονται μόνο για όσους έχουν προσφύγει στη Δικαιοσύνη >>. Οι υπόλοιποι θα φορολογούνται … κανονικά και παρανόμως.  Είχαμε προειδοποιήσει, για τον  Χαρδούβελη γνωρίζοντας τον βίο και την πολιτεία του στο ΠΑΣΟΚ κοντά στους Σημίτιδες ,Γιάννους, Λαλιότες κλπ   για την αντιμετώπιση των πολιτών...
ότι το μόνο που  τον ενδιαφέρει είναι να μη θίγονται τα συμφέροντα των δανειστών της ξενοκρατίας. Οι νόμοι και αποφάσεις θα εφαρμόζονται  μόνο αν εξυπηρετούν τους  δυνάστες, ξένους και ντόπιους  ΣαμαροΒενιζέλους και τους ανεξάρτητους δικαστές. 
Όλοι οι άλλοι ‘’ σκάστε και ψηφίζετε’’.        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive