Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Έντεκα παίκτες λιοντάρια μία ψυχή Ελληνική



Στο Ρεσίφε για τον σημαντικότερο –μέχρι σήμερα- αγώνα της, μετά τον τελικό του Euro 2004, βρίσκεται η Εθνική Ομάδα. 
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αύριο αντιμετωπίζει την Κόστα Ρίκα (23:00 σε ζωντανή μετάδοση από τον Realfm 97,8 και το pamesports.gr) για τους «16» του μουντιάλ και σήμερα ο Φερνάντο Σάντος αναμένεται να καταλήξει στην 11άδα που θα χρησιμοποιήσει, απέναντι στη φορμαρισμένη ομάδα από τη λατινική Αμερική....

 Σύμφωνα με τον κανονισμό της διοργάνωσης οι αποστολές των ομάδων είναι υποχρεωμένες να βρίσκονται στην πόλη όπου θα αγωνιστούν την προπαραμονή της αναμέτρησης και όχι την παραμονή, όπως ίσχυε στη φάση των ομίλων.
Η ομάδα θα πραγματοποιήσει προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς. Ο Φερνάντο Σάντος ανάλογα με την εικόνα των διεθνών θα καταλήξει στα πλάνα του και θα οριστικοποιήσει το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει στον αυριανό αγώνα. 
Χθες οι παίκτες και το τιμ της Εθνικής ομάδας αποχαιρέτησαν το Αρακαζού, την πόλη που φιλοξένησε για είκοσι ημέρες την αποστολή μας στη διάρκεια του πρώτου γύρου του παγκόσμιου κυπέλλου.
Κατά την αποχώρηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος εκτυλίχθηκαν συγκινητικά στιγμιότυπα, που αποτύπωσε με γλαφυρότητας ο φωτογραφικός φακός, δείγμα της αγάπης και της θέρμης με την οποία οι κάτοικοι της φιλόξενης πόλης αγκάλιασαν τους παίκτες της Εθνικής Ελλάδας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive