Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014

Φτιάχνουν το πρώτο ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ - ΦΥΛΑΚΗ για "οικονομικούς εγκληματίες". Δηλαδή εσένα κι εμένα

1ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ
ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ
ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ
ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΩΝ
ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΟΥΝ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
 

Βρήκαν το χώρο που θα υποδεχθεί τους πρώτους "οικονομικούς εγκληματίες"
Το κράτος δουλεύει και φροντίζει πάνω από όλα τον πολίτη!!! Εδώ και μέρες, βοά η κοινωνία της Κορίνθου, πως ο εργολάβος έχει ήδη μπει στο στρατόπεδο της Κορίνθου και ετοιμάζει τον χώρο για να υποδεχθεί τους πρώτους "οικονομικούς εγκληματίες"....

 Δηλαδή, την γιαγιά που απεβίωσε ο άντρας της και της άφησε χρέος στο ΦΠΑ, εσένα κι εμένα που χρωστάμε μια δυο δόσεις από τον φόρο εισοδήματος προηγουμένων ετών, είτε γιατί στην πορεία μας απέλυσαν ελέω success story, είτε γιατί η μείωση του 40% του μισθού μας, πάντα λόγω sucess story, δεν μας δίνει περιθώρια να ανταπεξέλθουμε.
Το σχέδιο το είχε αποκαλύψει τότε ο πρώην υπουργός δικαιοσύνης Ρουπακιώτης, που έλεγε το 2013 πως αναζητείται χώρος και συγκεκριμένα στρατόπεδο στην Αττική για κράτηση κρατουμένων για οικονομικά αδικήματα. Ο άνθρωπος τότε έδινε και μνμ γιατί τόνιζε πως "αυτό είναι κάτι που θα γίνει άμεσα, δεν είναι κάτι που το λέμε για να το πούμε".
Το έχει επιβεβαιώσει και ο νυν υφυπουργός Καραγκούνης, αλλά τα παπαγαλάκια δεν άφησαν να ακουστεί τίποτα μην τυχόν και υπάρξουν αντιδράσεις. Ενώ από τότε μεσολάβησαν πολλά φαιδρά! 
Ήρθε η "ανάπτυξη", ήρθε η έξοδος στις αγορές.

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive