Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Κρύπτονται και Υποκρίνονται τα συστημικά κόμματα του δημοκρατικού τόξου.... Του Γιώργου Κρικόπουλου

Οι Ορθόδοξοι Έλληνες δεχόμαστε τα τελευταία χρόνια , μια μεθοδευμένη επίθεση στα πιστεύω μας αλλά και στα δικαιώματά μας στην κοινωνία.
Οι πρόγονοί μας πολέμησαν και έδωσαν την ζωή τους γι αυτά και το δικαίωμά μας να ζούμε ελεύθερα και να τηρούμε τα ήθη και έθιμά μας.
Αυτό το δικαίωμα σήμερα μια "άρρωστη" μειονότητα, θέλει να μας το στερήσει και να μας επιβάλει ένα σύγχρονο << Γενιτσαρισμό>>.
Δυστυχώς είναι πολλοί οι "Νενέκοι " του αθεϊσμού ,του διεθνιστικού υλισμού και της Παγκοσμιοποίησης, που ενωμένοι προσπαθούν να σβήσουν το φως των ηθικών και πνευματικών αξιών που είναι το ελληνορθόδοξο πνεύμα.
Μόνο τυχαία δεν μπορούν να θεωρηθούν τα αντεθνικά μέτρα που οι κυβερνήσεις της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ έχουν πάρει για την ελληνική γλώσσα,παιδεία,την κατάργηση του μαθήματος των θρησκευτικών και γενικότερα τους θεσμούς της εκκλησίας....

 
Ούτε αθώες και τυχαίες μπορούν να εκληφθούν οι δηλώσεις κομματικών στελεχών απο τον κεντροαριστερό χώρο ενάντια στην Εκκλησία αλλά και στο εθνικό μας φρόνημα.
Εάν τα κόμματα αυτά δεν ασπάζονται τις δηλώσεις "μεμονωμένων" στελεχών τους , ας τα αποπέμψουν και όχι να τους δίνουν αξιώματα. Γιατί αποκρύπτουν απο τον Ελληνικό λαό τα πραγματικά τους πιστεύω?
Μήπως φοβούνται ότι τότε δεν θα έχουν την ψήφο του Ελληνικού λαού και γι αυτό κρύβονται και υποκρίνονται?

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive