Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ. Σαμαράς: Σας έκλεβα, σας κλέβω μέσω του ανείσπρακτου ΦΠΑ, αλλά... από το φθινόπωρο, αυτά ΤΕΛΟΣ! ΒΙΝΤΕΟ

Ξέρω ότι οι συνεπείς επιχειρηματίες έχουν φορολογικά μπλεξίματα λόγω της ασυνέπειας του κράτους και λόγω της ασυνέπειας τρίτων, ξέρω ότι υποχρεούνται να καταβάλουν ΦΠΑ που δεν εισέπραξαν ποτέ και ξέρω ότι αδίκως τους επιβλήθηκαν πρόστιμα. Όλα αυτά όμως θα διορθωθούν από το φθινόπωρο. Θα φτιάξω ένα νομοσχέδιο που η βουλή θα το ψηφίσει γιατί ψηφίζει ότι λέω εγώ, και μετά πια, η αγορά θα λειτουργήσει ομαλά. Πόσο στοίχισε η έως τώρα δυσλειτουργία της δεν σας λέω, επειδή θα με ρωτήσετε μετά γιατί δεν έκανα αυτή την αυτονόητη κίνηση πριν πάρω και άλλα δανικά. Τώρα να σας πω την αλήθεια, δεν κατάλαβα αν παύει και η φορολογία των εικονικών... ΒΙΝΤΕΟ>>
κερδών των σχετικών ανεξόφλητων τιμολογίων (των ζημιών δηλαδή) ή μόνο η υποχρέωση καταβολής του  ΦΠΑ. Επίσης, δεν κατάλαβα αν αυτοί που φυλακίστηκαν για χρέη στο δημόσιο, που προκλήθηκαν με αυτόν τον άδικο τρόπο, θα αποζημιωθούν ;;; Όσοι ζουν ακόμα δηλαδή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive