Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το γραφείο του Αν. Βγενόπουλου είχε αναλάβει την συμφωνία για τα υποβρύχια!

ypovxrixia
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του CRASHonline, τη νομική υποστήριξη στις συνομιλίες με τοΥπουργείο Εθνικής Άμυνας και τον Υπουργό κύριο Δημήτρη Αβραμόπουλο σ όλη την διάρκεια της μετωπικής σύγκρουσης του Λιβανέζου επιχειρηματία (ιδιοκτήτη των ναυπηγείων) κύριου Σάφα και της διαφωνίας του με το ελληνικό δημόσιο είχε το νομικό γραφείο - δικηγορική εταιρεία του κύριου Ανδρέα Βγενόπουλου.  Όπως έγινε γνωστό....
μετά την συμφωνία,  στο Πολεμικό Ναυτικό περιέρχονται τα τέσσερα υποβρύχια που έχουν κατασκευαστεί στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά. Πρόκειται για τα Υ/Β «ΠΙΠΙΝΟΣ», «ΜΑΤΡΩΖΟΣ», «ΚΑΤΣΩΝΗΣ» και «ΩΚΕΑΝΟΣ». Το Πολεμικό Ναυτικό αναλαμβάνει με τους υπεργολάβους και τους εργαζόμενους, των οποίων η απασχόληση διασφαλίζεται πλήρως, την ολοκλήρωση των εργασιών που απομένουν και των δοκιμών θαλάσσης, προκειμένου να ενταχθούν στο στόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive