Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Και μια καλή καλή είδηση για τον Μίκαελ Σουμάχερ

Καλή είδηση για τον Μίκαελ Σουμάχερ
Δείχνει να αντιδρά ο Μίκαελ Σουμάχερ, σύμφωνα με τον οδηγό της Φόρμουλα 1, Φελίπε Μάσσα, που τον επισκέφθηκε πρόσφατα στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ όπου νοσηλεύεται μετά το ατύχημα που είχε στο σκι. Αναλυτικά, ο Μάσσα δήλωσε στη γερμανική εφημερίδα Bild:....
 «Κοιμάται, φαίνεται καλά και δείχνει να αντιδρά κάνοντας κάποιες κινήσεις με το στόμα του . Ήμουν πολύ χαρούμενος που πέρασα λίγο χρόνο μαζί του. Μίλησα μαζί του για αρκετή ώρα, του είπα πως τα πάει η ομάδα αλλά και για το νέο αυτοκίνητο.  Προσπάθησα να του μεταδώσω θετική ενέργεια. Είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος και πραγματικά ελπίζω πως θα είναι και πάλι σε θέση να απολαύσει τη ζωή». Ο Βραζιλιάνος Φελίπε Μάσσας, που αγωνίστηκε με τον Σουμάχερ ως μέλος της Φερράρι το 2006 ενώ πλέον οδηγεί για την Williams-Mercedes, δεν ανέφερε πότε επισκέφτηκε το φίλο του. Θυμίζουμε ότι ο Σουμάχερ βρίσκεται σε κώμα σε νοσοκομείο της Γκρενόμπλ μετά το ατύχημα που είχε στο σκι στις 29 Δεκεμβρίου. 
notosspor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive