Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΣΕ ΒΟΡΙΔΗ: Μάκη γιατί με εγκαταλείψατε με αυτόν τον τρόπο στη Νέα Δημοκρατία; Γιατί με κυνηγάει έτσι ο Βενιζέλος;

Απίστευτη στιχομυθία έξω από το γραφείο του Ανακριτή ανάμεσα στον πρώην πρόεδρο του ΤΤ και τον βουλευτή της ΝΔ, δικηγόρο Μάκη Βορίδη.
Πιο συγκεκριμένα:
Σε μία διακοπή της απολογίας του ενώπιον του ανακριτή Διαφθοράς, ο Άγγελος Φιλιππίδης βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο του με τον παλιό συμμαθητή του, Μάκη Βορίδη, ο οποίος βρισκόταν σε παρακείμενο ανακριτικό γραφείο, όπου κατέθετε ως μάρτυρας για άλλη υπόθεση.
"Μάκη γιατί με εγκαταλείψατε με αυτόν τον τρόπο στη Νέα Δημοκρατία; Γιατί με κυνηγάει έτσι ο Βενιζέλος;" είπε χαρακτηριστικά...




"Μάκη γιατί με εγκαταλείψατε με αυτόν τον τρόπο στη Νέα Δημοκρατία; Γιατί με κυνηγάει έτσι ο Βενιζέλος;" είπε χαρακτηριστικά ο πρώην πρόεδρος του ΤΤ στον βουλευτή σύμφωνα με πληροφορίες του makeleio.gr.
Aξίζει να σημειωθεί ότι ο Άγγελος Φιλιππίδης και ο Μάκης Βορίδης, ήταν της ίδιας σειράς κολλεγιόπαιδα στο Κολλέγιο Αθηνών.
Η στιχομυθία αυτή που έλαβε χώρα σήμερα έξω από τον ανακριτή έχει όμως και άλλες προεκτάσεις. Σημαίνει ότι το μεγάλο παιχνίδι το κάνει ο Βενιζέλος. Αυτός κινεί τα νήματα.λύνει και δένει!
Άλλωστε ο Βενιζέλος ήταν που έκανε τις διαπραγματεύσεις σαν υπουργός εξωτερικών για να στείλουν οι Τούρκοι τον Άγγελο Φιλιππίδη στην Αθήνα.
Εξάλλου αυτός είναι που έχει και μεγάλη επιρροή σε κύκλους της ΕΛ.ΑΣ
Θα επανέλθουμε με περισσότερο ρεπορτάζ για το θέμα.

makeleio.gr

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive