Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΕΤΣΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ - ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ & ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Χθές Πέμπτη 2/1/14 μακροχρόνια (2 χρόνια) άνεργος 52 ετών (Κ....) κρεμάστηκε στο σπίτι του στο Ελληνικό στην οδό Κ........92. Η πράξη του - απελπισίας συνέβη στις 12:38 μ.μ. αφού προηγουμένως έγραψε σημείωμα που εξηγούσε τους λόγους της πράξης του, έστειλε sms σε φίλους του και την Ουκρανή γυναίκα του που τον εγκατέλειψε προ ημερών μη αντέχοντας την ένδεια. Στη συνέχεια η Αστυνομία που τον βρήκε κρεμασμένο μέσα στο σπίτι του, πήρε τηλ. σε όσους ανέφερε στο σημείωμά του και .... τέλος. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση στα πουλημένα ΜΜΕ. Ούτε ΜΙΑ ανακοίνωση του συμβάντος απο την ΕΛ.ΑΣ. Είναι μια ακόμα περίπτωση - δολοφονίας - αυτοχειρίας εξ αιτίας της εγκληματικής πολιτικής των κατοχικών κυβερνήσεων που οδηγούν τον απελπισμένο λαό κατά χιλιάδες στον τάφο. Κανείς δεν ξέρει πόσες χιλιάδες είναι οι αυτόχειρες - δολοφονημένοι. Μπορεί να είναι 1.000 ή 10.000. Εμείς.....
αναφέρουμε μόνο μία περίπτωση που προσπαθούν να κουκουλώσουν. Επειδή γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα, θα περιμένουμε λίγο ακόμα πριν αναρτήσουμε φώτο και ονόματα μήπως το κάνει το επίσημο ... κράτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive