Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΛΙΠΑΣΜΑ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΙ - ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ ΝΕΚΡΟΙ. ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ - ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ. Του Αργύρη Σιδέρη



Ζούμε χρόνια τώρα, ειδικά τα 4 τελευταία , τον αφελληνισμό και τον αποδεκατισμό των Ελλήνων που γίνεται μεθοδικά και με αυξανόμενη ένταση απο τις κατοχικές κυβερνήσεις που υπακούοντας στις διαταγές των κατακτητών μας οδηγούν εναν ολόκληρο λαό στην πλήρη εξαθλίωση και στην αυτοχειρία. Δεν είναι τυχαίο αυτό που ζούμε στις μέρες μας, ορμητικά μιζοποτάμια παρασύρουν στο πέρασμά τους ανθρώπους και συνειδήσεις μέσα σε ένα ανακάτεμα χρυσού και κοινωνικών αποβλήτων. Στις .. όχθες, άνθρωποι αγνοί, οι πραγματικοί έλληνες παρακολουθούν έκθαμβοι και απορημένοι την συνεχή ροή αυτού του μιζοπόταμου. Έλληνες που πρώτα ζούσαν στην περηφάνεια και στην οικογενειακή γαλήνη γνωρίζουν την εξαθλίωση και την ένδεια καταλήγοντας να ψάχνουν για τροφή στους κάδους σκουπιδιών, μην μπορώντας να θρέψουν την αγαπημένη τους οικογένεια, γνωρίζοντας την κοινωνική απαξίωση και τον προσωπικό εξευτελισμό. Κάποιοι δεν αντέχουν,....
προσπαθούν, αλλά ΔΕΝ αντέχουν και επιλέγουν σαν λύση την αποτρόπαια πράξη της αυτοχειρίας. Αυτές τις μέρες ζούμε απο πολύ κοντά το τραγικό τέλος ενός τέτοιου συνανθρώπου μας. Ο πάντα χαμογελαστός 52 χρονος λεβέντης, πρώην αξιωματικός καταδρομέας και Φίλος Κώστας, δυο χρόνια άνεργος με τα ανάλογα χρέη ζούσε με την βοήθεια φίλων που έκαναν ότι μπορούσαν για να μετριάσουν τον πόνο του. Μάταια όμως, με επιστέγασμα την εγκατάλειψή του απο την γυναίκα του που δεν άντεξε αυτήν την κατάσταση, οδηγήθηκε να βάλει οδυνηρό τέλος στη ζωή του με τραγικό τρόπο. Βρέθηκε κρεμασμένος μέσα στο σπίτι στο οποίο χρωστούσε κάμποσα ενοίκια. Ο Κώστας, είναι ένας απο τους χιλιάδες "Κώστηδες" που εξαναγκάσθηκαν σε αυτό το τέλος όχι γιατί το ήθελαν αυτοί, αλλά κάποιοι ... "άλλοι" συνειδητοί εγκληματίες. Ονόματα δεν λέμε, όλοι τους ξέρουμε. Απο όλους εμάς που είχαμε την τιμή να γνωρίσουμε τον "Κωστή" και να δεχθούμε την αγάπη του, τον συνοδεύουμε στο στερνό ταξίδι με μια ευχή: ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ - ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ - ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ και ... ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ!
ΥΓ: Αυτές οι τραγικές απώλειες ανθρώπων ικανότατων να προσφέρουν στην κοινωνία, ας είναι λίπασμα λευτεριάς της Πατρίδας μας και κραυγή αγωνίας προς στους ανθρώπους που ΔΕΝ αντέχουν. 
ΜΗΝ κάνετε αυτό που επιδιώκουν οι εχθροί του Έθνους και των Ελλήνων.
Μην τους κάνετε "ευτυχισμένους" χαρίζοντάς τους την πανάκριβη ζωή σας
ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive