Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ Ο Άδωνις όταν είδε τον Καρατζαφέρη και ...

Το φιλί του Άδωνι στον Καρατζαφέρη
Οι σχέσεις τους «πάγωσαν» όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης εγκατέλειψε το ΛΑΟΣ για να πάει στη Νέα Δημοκρατία. Αλλά όταν είδε τον Γιώργο Καρατζαφέρη, δεν άντεξε και του... έσκασε το γνωστό φιλί του Ιούδα! 
Όλα έγιναν στον προθάλαμο του Προεδρικού Μεγάρου ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, καθώς οι δυο άνδρες περίμεναν να ευχηθούν καλή χρονιά στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια. Οι δυο τους, όπως γράφει ο ΒΗΜΑτοδότης, αντάλλασσαν ματιές αλλά κανένας από τους δυο δεν έκανε το πρώτο βήμα για να μιλήσει στον άλλο. Ο υπουργός Υγείας συνομιλούσε με την υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη. Ξαφνικά, όμως, διέκοψε τη συζήτηση μαζί της και κατευθύνθηκε... προς τον Γιώργο Καρατζαφέρη. «Χρόνια πολλά, πρόεδρε, πάντα σ' αγαπώ, να ξέρεις ότι το γραφείο μου είναι πάντοτε ανοιχτό για σένα. Πέρνα να τα πούμε...».
Ο κ. Καρατζαφέρης ανταπέδωσε το... φιλί.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive