Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Τι γράφει είπαμε η Süddeutsche; Σκάνδαλο μαμούθ με πονταρίσματα στις ισοτιμίες; Για τον Παπανδρέου και την παρέα του έχει ακούσει;

Süddeutsche: Υποψία για τραπεζικό σκάνδαλο μεγατόνων με εμπλοκή και της Deutsche Bank

DEUTCHE BANK...  με την τράπεζα δηλαδή, που έχει προσεγγίσει η παρεϊτσα του Βελόπουλου, του Τόμπρα, του Νούλα,  του Σαρρή και των υπολοίπων "κυρίων" με το τραπεζικό κίνημα που έφτιαξαν για να... "σώσουν τους δανειολήπτες..."
Τα γράψαμε εδώ δυο μήνες πριν...Και θα ρωτήσουμε: Αυτοί που συνεργάζονται ή επιδιώκουν την συνεργασία με ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, τι είναι;;;;;;
Εσείς, θα τους εμπιστευόσασταν τα δάνειά σας;;;;;;;;;;
Υ.Γ. Υπάρχει και συνέχεια στις  αποκαλύψεις.. όλα στην ώρα τους...
Όσους περισσότερους δανειολήπτες, μπορούμε να σώσουμε από τα εγχώρια και διεθνή vultures, θα είναι σημαντικό.

Όπως σημειώνει η γερμανική εφημερίδα, οι τράπεζες φέρονται να πραγματοποιούσαν συναλλαγές με ξένα νομίσματα, με στόχο να επηρεάσουν τις συναλλαγματικές ισοτιμίες μία συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Ας διαβάσουν τώρα με προσοχή αυτό: Ο “καταστροφέας”, ο “κερδοσκόπος” και τα CDS…

Και ας δουν με προσοχή αυτό το βιντεο:

Και βέβαια αυτό: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Σόρος, τα ομόλογα της MF Global και το δημοψήφισμα του Παπανδρέου. Ποιους πληρώνεις κύριε Στουρνάρα;
Αρκετοί τραπεζικοί όμιλοι που δραστηριοποιούνται διεθνώς φέρονται να έχουν χειραγωγήσει τις συναλλαγματικές ισοτιμίες, με σκοπό να αποκομίσουν τεράστια κέρδη. 
Σύμφωνα με την εφημερίδα Süddeutsche Zeitung του Μονάχου, που κάνει σήμερα στην διαδικτυακή της έκδοση τις σχετικές αποκαλύψεις, χρηματοπιστωτικές εποπτικές αρχές στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Ασία πραγματοποιούν έρευνα προκειμένου να διαπιστώσουν αν ευσταθούν οι πληροφορίες. 
Όπως σημειώνει η γερμανική εφημερίδα, οι τράπεζες φέρονται να πραγματοποιούσαν συναλλαγές με ξένα νομίσματα, με στόχο να επηρεάσουν τις συναλλαγματικές ισοτιμίες μία συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive