Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; Χρυσαυγίτες έκοψαν τη μύτη μαθητή επειδή έγραφε στο θρανίο «ΑΝΤΙΦΑ»;

xrisavgites-400x266Νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες αναφορικά με τη δράση της Χρυσής Αυγής έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Ένας 17χρονος μαθητής της Γ΄Λυκείου δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι από χρυσαυγίτες επειδή έγραψε στο θρανίο τη λέξη «ΑΝΤΙΦΑ». Όπως αποκαλύπτει το «Έθνος της Κυριακής», το περιστατικό έγινε στις 28 Ιανουαρίου 2013, λίγο πριν περάσει την πύλη του σχολείου του.
Οι χρυσαυγίτες παρολίγο να τον σκοτώσουν, καθώς του έκοψαν τη μύτη και τον μαχαίρωσαν στο πρόσωπο και στον λαιμό, προκαλώντας του τομή μέχρι την καρωτίδα. Το θύμα ευτυχώς πρόλαβε να αναγνωρίσει έναν από τους δράστες. «…Πριν φτάσω στην πύλη δέχτηκα χτυπήματα… Δεν άκουσα βήματα, γιατί άκουγα μουσική και δεν κατάλαβα πόσοι με πλησίασαν. Όπως μου βγήκαν τα ακουστικά και άκουσα τρεξίματα κατάλαβα ότι ήταν παραπάνω από ένα άτομο. Δέχτηκα χτύπημα στη μύτη και στον λαιμό και ενστικτωδώς γύρισα και είδα το πρόσωπο του Γιώργου Α....
και είμαι σίγουρος 100%. Κοιταχτήκαμε στα μάτια…», ανέφερε στην κατάθεσή του ο μαθητής.
Μάλιστα ο 17χρονος κάνει λόγο για τη σχέση που είχε ο χρυσαυγίτης με συμμαθήτρια και φίλη του. Σύμφωνα με την κατάθεση είχε δεχτεί και δύο μήνες πριν από το περιστατικό απειλές από το ίδιο άτομο, επειδή είχε γράψει «ΑΝΤΙΦΑ» στο θρανίο. Ο χρυσαυγίτης τον πλησίασε και τον είχε απειλήσει ότι εάν ξανακάνει κάτι τέτοιο θα τον σκοτώσει, ενώ καταγγέλλει επίθεση με μαχαίρια και κατά συμμαθητή του από ομάδα χρυσαυγιτών.
Να σημειωθεί ότι σε άλλο σημείο της κατάθεσής του ο 17χρονος περιγράφει τις απειλές που συνέχισαν να δέχονται μέχρι σήμερα ο ίδιος και η οικογένειά του, ακόμη και «κάτω από το σπίτι του».
Πηγη:koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive