Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Peter Triantafyllos Toronto: "Με το μάτι ενός Aπόδημου".

(To βάζουμε αυτούσιο χωρίς διορθώσεις)
This is the biggest bull shit i ever heard.!!!
Θέλουν να πιστέψουμε αύτοί οι άνίκανοι Προδότες οτι κινδυνεύει ή Δημοκρατία από ( 10 ) ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΕΣ της Χρυσής Αύγής. !!
Το οτι ή Χρυσή Αύγή άντιπροσωπεύη οτι χειρότερο μπορεί να άντιπροσωπεύη μια οργάνωση << και μάλιστα μέσα από την Ελληνική Βουλή >> δεν το άμφισβητώ οπως και ο κάθε λογικός Ελληνας.
Ντρέπεσαι να λές οτι είσαι Ελληνας.
Το οτι κινδυνεύει το Κράτος το πιστεύω. Αλλά κινδυνεύει από την άνικανοτητά αύτών που κυβερνάν τα τελευταία 30 - 40 χρόνια. Με την άνοχή τους έχουμε αύτά τα μορφώματα που λέγονται Χρυσή Αύγή και ΣΥΡΙΖΑ
Γιατί τους άφησαν τόσα χρόνια και γιγαντόθηκαν?..
Κάποιος μου άπάντησε οτι κακώς βάζω τους Χρυσαυγήτες με τους Κομμουνιστές στην ίδια κατηγορία. Λέει οτι οί Χρυσαυγήτες σκοτώνουν με τον Αγγιλωτό Σταυρό στο χέρι.
Φίλε ή με τον Αγγιλωτό Σταυρό ή με το Δρεπάνι σκοτώνεις το ίδιο είναι.
Θέλεις να πής οτι οί ζωές αύτών των άνθρώπων που τους έκαψαν ζωντανούς στην τράπεζα ή ζωή τους είχε λιγότερη άξία από αύτήν του @@@@@@ νεαρού στον Πειραιά. !!!
Κάποιος άλλος διαμαρτύρεται οτι οί άπόδημοι ολο κριτική κάνουν. Θεωρούν τους εαυτούς τους πιό ξύπνιους και πιό πατριώτες από εσάς που ζήτε στην Ελλάδα. Οχι δεν είμαστε πιό ξύπνιοι. Αλλά άλλάξαμε και βλέπουμε τα πράγματα more realistic . Οσο ζούσαμε στην Ελλάδα είμασταν σαν και σάς. Αλλά άλλάξαμε...Αλλάξαμε διότι φύγαμε από ενα σύστημα που βασιλεύει ή ψευτιά κσι ή κλεψιά, και ζούμε σε κράτη που βασιλεύει ή Δημοκρατία και ό νόμος δουλεύει.
Παράδειγμα πρώτον. Κάποιοι άπόδημοι Ελληνες άποφάσισαν και έπένδυσαν σε εξοχική κατοικία στην Ελλάδα. Το λεγόμενο Αρκαδικό Χωριό. Οσο αύτοί οί άνθρωποι ζούσαν εδώ .ηταν ολοι άγαπημένοι,ερχόμενοι στην Ελλάδα άρχισαν οί τσακωμοί. Οι μισοί δεν μιλάνε με τους άλλους μισούς.
Παράδειγμα δεύτερον....... Ακούει στο όνομα Βοϊδονικόλας. Για οσους δεν τον έχουν άκούσει << και εγώ δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά από οτι εχω διαβάσει >> Σε άρθρο της ή REAL NEWS 28 Αυγούστου 2011 άναφέρεται στις περιπέτιες του κ. Βοϊδονοκόλα.
Είναι καταζητούμενος με διεθνές ένταλμα σύλληψης, καταδικασμένος για σωρεία σοβαρών άδικημάτων, και πασίγνωστος για τις ποινικές του έμπλοκές.
Σήμερα είναι ενα από τα λαμπρότερα ονόματα της ομογένιας του Τορόντο. Θεωρείται παράδειγμα επιχειρηματία και πολίτη.
Παράδειγμα επιχειρηματία και πολίτη !!!! Γιατί ? Γιατί εδώ εχουμε Δημοκρατία και ο νόμος δουλεύει.!!!
Οσο για Πατριώτες YES είμαστε . Και πολύ ύπερήφανοι. Και δεν ντρεπόμαστε να το λέμε και να το φωνάζουμε. Ολοι ένωμένοι στις παρελάσεις που κάνουμε --- άριστεροί ---και δεξιοί. Τα Εθνικά θέματα μας πονάνε και τα ύπερασπιζόμαστε. Το έχουμε άποδείξη . Οταν χρειάστηκε με εράνους για τις φωτιές τους σεισμούς και διαμαρτυρόμενοι για την Μακεδονία. << Αλήθεια τι έγιναν τα χρήματα που στείλαμε για τους σεισμούς και για τις φωτιές >>
Καί μην άπορήση κάποιος οταν διαβάσει οτι ύπάρχουν --- άριστεροί --- εδώ στον Καναδά . Μάλιστα ύπάρχουν και εδώ -- άριστεροί --.
Το δυσάρεστο είναι οτι - ΕΑΝ - πάρουν καμμιά φορά την εξουσία οί πιό πολλοί ύπουργοί θα είναι Ελληνες.
Και το εύχάριστο είναι ?????????
Peter Triantafyllos Toronto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive