Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Δείτε τί είχε αποκαλύψει η Νίκη Τζαβέλα για τη Χρυσή Αυγή από τον περασμένο Μαϊο

ΔEITE TO BINTEO>>

5 σχόλια:

  1. Με την εν λογω κυρια χτυπησε καμπανακι για το ρολο που παιζεις Γιωργο μου???? Καταλαβες γιατι δεν θα ξαναδεις Βουλη ή Ευρωβουλη???? Οτι και να κανεις. Φαινεται οτι σου ξαναδωσαν βημα στα media για να μαζεψεις ψηφοφορους να μην πανε αλλου εκτος μαντριου. Να ξερεις οτι αν δεν κατεβει ξανα η ΧΑ ή διαδοχο κομμα, θα ψηφισουμε ΣΤΡΙΖΑ για να σε δουμε να παθαινεις κρισεις. Και γαια πυρι μιχθειτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ για να τιμωρήσεις τον Καρατζαφέρη; Ουαου! Απίστευτη πολιτική σκέψη! Πως και δεν έχεις το δικό σου κόμμα; Θα μπορούσες να πάρεις 20% για πλάκα στις εκλογές!
    ΥΓ: Αν έχεις κάποιον άλλο πολιτικό που να έχει τα επιχειρήματα και το μυαλό του Καρατζαφέρη, σε παρακαλώ κάνε τον κόπο και γράψε το όνομά του! Σε ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ηθελες πολυ ΤΣΙΡΙΖΑΙΕ μου, αλλα ο ΛΑΟΣ θα ειναι εντος και θα ειναι ο μονος που θα κανει πραγματικη αντιπολητευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. νικη τζαβελα ντε κιμπουτζ,ετσι αργυραρε; μη το ξεχνας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "...Να ξερεις οτι αν δεν κατεβει ξανα η ΧΑ ή διαδοχο κομμα, θα ψηφισουμε ΣΤΡΙΖΑ για να σε δουμε να παθαινεις κρισεις...." >> Τι είπε ο Ανθρωπος!! Αυτοί είναι οι Ψηφοφόροι της Χ.Α; Αυτοί νοιάζονται για την Ελλάδα και τον Έλληνα... Μα πόσο ΟΥΓΚ είναι το απέδειξαν με αυτήν την απάντηση! Και να ήθελα να ψηφίσω Χ.Α. αυτός είναι ο λόγος που δεν θα το κάνω.. Καλυνύχτα σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive