Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Η ΝΔ και η παράνομη ''κυβέρνηση'' παρωδία δίνει ψήφο στους λαθρομετανάστες! Σαμαράς: Θα δώσουμε ψήφο στους (λάθρο)μετανάστες! Βίντεο

Βέβαια αυτό δεν είναι τυχαίο.. Υπάρχει σχέδιο..
Συνδυάστε το βίντεο με την ανάρτησή μας σχετικά με την Γενοκτονία των Λαών της Ευρώπης με βάση το σχέδιο Kalergi το οποίο ακολουθεί κατα γράμμα η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς με τις ευλογίες της τρόικα και της φασιστικής Ε.Ε.!
Αυτό ονομάζεται αντικατάσταση υπάρχοντος πληθυσμού και εντολή εξόδου από την χώρα των Ελλήνων Τελικά ήταν πολύ σοφός εκείνος που είπε πως «αν δεν μπορείς να κυβερνήσεις έναν λαό, τότε άλλαξε λαό»

Δημοσιεύθηκε ήδη απο τον Απρίλη του '13, η Κοινή Υπουργική Απόφαση … ΚΥΑ 4426/117/12.03.2013 (ΦΕΚ 681/22.03.2013 τεύχος Β’) η οποία υπογράφεται από τον Υπουργό Εξωτερικών Αβραμόπουλο, εσωτερικών Αθανασίου και υφυπουργό Εργασίας Κοιν. Ασφάλισης και Πρόνοιας Παναγιωτόπουλο, σύμφωνα με την οποία πρόκειται να έρθουν με τη μέθοδο της μετάκλησης, δηλαδή μετακλητούς εργάτες από τρίτες χώρες, η οποία λειτουργεί ως Δούρειος Ίππος εισόδου λαθρομεταναστών οι οποίοι νομιμοποιούνται κανονικότατα.!

Στην Ελλάδα του 2013 που οι Έλληνες, οι κληρονόμοι αυτής της πλούσιας γης και του πιο λαμπρού πολιτισμού, εξαθλιωμένοι αναζητούν φαγητό στα συσσίτια και στα σκουπίδια πολλές φορές ενώ ταυτόχρονα αναζητούν μια οποιαδήποτε δουλειά και οπουδήποτε. Οι κύριοι της κυβέρνησης ενώ πάρα πολύ καλά γνωρίζουν ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνεργοι αλλοδαποί από τρίτες χώρες οι οποίοι δεν έχουν ούτε ασφάλιση επειδή δεν εργάζονται ενώ ταυτόχρονα χρησιμοποιούν τζάμπα τις δομές του κράτους μας από ΟΑΕΔ, επιδόματα, νοσοκομεία κλπ.

• Το 2080 οι Έλληνες στην Πατρίδα μας μετά βίας θα είναι 3,5 εκατομμύρια, όταν οι μετανάστες θα αγγίζουν τα 12 εκατομμύρια!

• Σε λίγο Έλληνες και αλλοδαποί θα έχουν τον ίδιο πληθυσμό μέσα στην Ελλάδα!
• Το μοντέλο της Γουατεμάλας εφαρμόζουν στην Ελλάδα που ο πληθυσμός της μειώθηκε κατά 35% σε λίγα χρόνια.

Το παρακάτω ρεπορτάζ και τα στοιχεία ανήκουν στην άριστη δημοσιογραφική δουλειά του δημοσιογράφου Γιώργου Αυγερόπουλου στην Γουατεμάλα. Εκεί, όπου το ΔΝΤ μέσα σε λίγα χρόνια και σε συνεργασία με τις δοσίλογες κυβερνήσεις, κατέστρεψε τη χώρα και τον λαό της. 

Δείτε τις ομοιότητες αυτού που ζούμε με αυτά που πέρασε η Γουατεμάλα και ανατριχιάστε με αυτά που μας μεθοδεύουν :
Αναρτήθηκε από 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive