Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, 42 ετών και 26 ετών, ως υπαίτιοι εμπρησμού για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στις 21 Ιουλίου, 3.15 το μεσημέρι, στην περιοχή Ακρωτήρι Ζωοδόχου Πηγής στη Σάμο. Στις συλλήψεις προχώρησαν οι υπάλληλοι του Ανακριτικού Γραφείου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου σε συνεργασία με υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.).Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013
Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για εμπρησμό στη Σάμο. "Έπαιζαν" με τα σπίρτα, ή ...
Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, 42 ετών και 26 ετών, ως υπαίτιοι εμπρησμού για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε δασική έκταση στις 21 Ιουλίου, 3.15 το μεσημέρι, στην περιοχή Ακρωτήρι Ζωοδόχου Πηγής στη Σάμο. Στις συλλήψεις προχώρησαν οι υπάλληλοι του Ανακριτικού Γραφείου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου σε συνεργασία με υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.).
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.