Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Θα σκάσει ο Αργύρης. «Έχουν γίνει όλοι υπουργοί κι εμένα με πηδήξανε». Ντινόπουλος: Δεν πιστεύω ότι το μνημόνιο είναι καλό, αναγκαστήκαμε να το ψηφίσουμε. ΒΙΝΤΕΟ

«Έχουν γίνει όλοι υπουργοί, εμένα πηδήξανε»Εμφανώς πικραμένος για το ότι δεν επελέγη να λάβει μέρος στη νέα σύνθεση της κυβέρνησης, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1» ο Αργύρης Ντινόπουλος, κάτι φυσικά που δεν παραδέχτηκε όταν τον ρώτησε ευθέως ο Γιώργος Παπαδάκης.
«Σίγουρα είναι μια κυβέρνηση που έχει δύσκολο έργο. Εμείς ως απλοί βουλευτές θα την στηρίξουμε», είπε, προσθέτοντας ότι: «Εγώ δεν πιστεύω ότι το μνημόνιο είναι καλό. Πιστεύω ότι η χώρα αναγκάστηκε να υπογράψει το μνημόνιο γιατί αλλιώς θα χρεοκοπούσε και η εναλλακτική λύση με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν καταστροφική. Αναγκαστήκαμε να ψηφίσουμε το μνημόνιο το 2012 γιατί είχαν γίνει πολλά λάθη από την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου...

και από συγκεκριμένους υπουργούς που είπαν ότι δεν το είχαν διαβάσει καν». 
Σημείωσε ακόμη ότι: «Είναι απλός ο λόγος που σας είπα ότι εγώ ως απλός βουλευτής θα στηρίξω αυτή την κυβέρνηση. Είναι μια κυβέρνηση η οποία υπαγορεύτηκε από μια εθνική ανάγκη».
Πάντως, για την υπουργοποίηση κάποιων, είπε χαρακτηριστικά: «Έχουνε γίνει όλοι. Όσοι ήταν πάνω από εμένα και όσοι ήταν κάτω από εμένα. Εμένα πηδήξανε. Εμένα, αναφορά μου είναι οι ψηφοφόροι της Β’ Αθηνών και η ελληνική κοινωνία». 

1 σχόλιο:

  1. Ξὐδι Αργυράκο Ξύδι...δες το φιλαράκι σου τον Αδωνι στο Υγείας και κλάαααααααψε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive