Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Προς ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τους Ντίνο και Μιχάλη Μιχαηλίδη. Ο κύπριος πρώην υπουργός και ο γιος του δεν εμφανίστηκαν στην ανάκριση για την υπόθεση Ακη

Προς ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης για τους Ντίνο και Μιχάλη ΜιχαηλίδηΤο ενδεχόμενο έκδοσης ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης σε βάρος του πρώην υπουργού Εσωτερικών της Κύπρου Ντίνου Μιχαηλίδη και του γιου του Μιχάλη εξετάζουν οι ανακριτικές Αρχές καθώς δεν εμφανίσθηκαν σήμερα, Πέμπτη, ενώπιον των κκ. Γαρβριήλ Μάλλη και Γιάννη Σταυρόπουλου.  Η συνήγορός τους κυρία Ελίζα Βόζενμπεργκ εξήγησε στους ανακριτές τους λόγους για τους οποίους δεν προσήλθαν (σ.σ.: της ανακοινώθηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης η απόφασή τους) να καταθέσουν στο ευρύτερο πλαίσιο της υπόθεσης Τσοχατζόπουλου. «Οι εντολείς μου δηλώνουν αθώοι» δήλωσε χαρακτηριστικά η κυρία Βόζενμπεργκ....
 Τόσο ο Ντίνος Μιχαηλίδης όσο και ο γιος του επέλεξαν να μην εμφανισθούν γνωρίζοντας ότι η δικονομία προβλέπει στην περίπτωση αυτή ακόμη και προσωρινή προφυλάκιση. 
Αμφότεροι βρίσκονται άλλωστε σε δύσκολη θέση, καθώς ο Νικόλαος Ζήγρας – ο εξάδελφος του Ακη Τσοχατζόπουλου τους έχει εμπλέξει στη ροή μαύρου χρήματος – έχει πει ότι ο Ντίνος Μιχαηλίδης μετέφερε σε βαλίτσες μαύρο χρήμα, ενώ ο Μιχάλης είχε σχέσεις με τον σύρο έμπορο όπλων Αλ Ζαγιάτ Φουάντ (βρέθηκαν στον λογαριασμό του πρώτου 10 εκατ. ελβετικά φράγκα). Πατέρας και γιος έχουν μηνύσει τον Ζήγρα για τις κατηγορίες αυτές. 
Το βάρος των εξελίξεων και η τυχόν απόφαση ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης μετακυλίεται τώρα στους ανακριτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive