Παρασκευή 10 Μαΐου 2013

Nέα Μπαρούφα Αδώνιδος. Να απαγορευθούν οι απεργίες. Σωστόοος! ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΧΑΚΙ !

Σημ. Έτσι κι αλλιώς με επιστρατευμένους όλους τους εργαζόμενους αυτή η δοσιλογική κατοχική κυβέρνηση των τροϊκανών ανδρεικέλων και την σαφή παραβίαση κάθε έννοιας του Συντάγματος, ΧΟΥΝΤΑ είναι χωρίς ταμπέλα. Κάντε λοιπόν μια γενική επιστράτευση μήπως ξεσηκωθούμε επιτέλους και σας πάρει ο διάβολος τα .. ρέστα. Να απαγορευθεί συνταγματικά η απεργία των καθηγητών κατά τη διάρκεια των πανελλαδικών εξετάσεων, πρότεινε ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Όποια συντεχνία έχει ένα τεράστιο μέσο πίεσης στο χέρι της, πάει να το χρησιμοποιήσει ενάντια σε όλη την κοινωνία και αυτό είναι μια λανθασμένη νοοτροπία. Δεν αναφέρομαι όμως σε όλους τους καθηγητές. Δεν απαξιώνω τη δουλειά τους ούτε λέω ότι αμείβονται καλά....
Δεν θέλω να απαξιώσω τους καθηγητές. Το αντίθετο: είμαι μαζί τους. Κάνουν σπουδαία δουλειά και πάνω σ' αυτούς πρέπει να στηριχθεί η εκπαίδευση. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πάρουν ομήρους τα παιδιά, όσο δίκαια και αν είναι τα αιτήματά τους. Δεν έχουν το δικαίωμα», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ.
Πρότεινε να απαγορευθεί συνταγματικά η απεργία κατά τη διάρκεια των εξετάσεων λέγοντας «μία από τις προτάσεις που θα καταθέσω μαζί με τους βουλευτές θα είναι η συνταγματική απαγόρευση της απεργίας στις πανελλήνιες εξετάσεις. Δεν πρέπει να γίνεται απεργία στις πανελλήνιες εξετάσεις. Είμαστε η χώρα με το παγκόσμιο ρεκόρ απεργιών. Η Ελλάδα δεν είναι χώρα που πάσχει από έλλειψη απεργιών. Από υπερβολή απεργιών πάσχει».

2 σχόλια:

  1. Έχει απόλυτο δίκιο! Δεν μπορούν τα κομματόσκυλα των συνδικαλιστών να παίζουν με το μέλλον των παίδιων όπως κάνουν εδώ και 30 χρόνια!
    Ούτε μια φορά δεν απέργησαν για τον "βιασμό" της ελληνικής γλώσσας, μόνο απεργούν για να μην απολυθούν οι βολεμένοι και να μην χάσουν κανένα φράγκο κάποιοι τεμπέληδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταλάβαμε, καταλάβαμε...

    Όλοι πρέπει να σκύβουν το κεφάλι:

    Όπως θα έλεγε και ο κ. Καρατζαφέρης:

    "Όχι φρόνημα... Φρόνιμααααα!!!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive