Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Το ΓΕΑ απαγόρευσε την πώληση βιβλίου απόστρατου αντιπτέραρχου κατ εντολήν του κατοχικού καθεστώτος

Άρχισαν και οι "απαγορεύσεις" βιβλίων; Σύμφωνα με όσα καταγγέλει ο απόστρατος αντιπτέραρχος Παναγιώτης Μπαλές μάλλον ναι. Το βιβλίο του "Παρακαταθήκες Αετών" κατέβηκε από τα ράφια του ΣΕΠΑ (Πρατήριο Αεροπορίας) με μεθοδεύσεις του ΓΕΑ, όπως υποστηρίζει ο ίδιος σε κείμενό του.
Γράφει ο κ.Μπαλές:
Το ΓΕΑ με δόλιες μεθοδεύσεις και κραυγαλέα περιφρόνηση των νόμων και του Συντάγματος, ως επίσης με σαθρά και ακατανόητα έως γελοία επιχειρήματα, απέκλεισε την διάθεση του εν λόγω βιβλίου από το Πρατήριο της Αεροπορίας (ΣΕΠΑ), στις προθήκες του οποίου υπάρχει πλειάδα βιβλίων 
Συναδέλφων με απλή, μέχρι τώρα, διαδικασία του ΔΣ/ΣΕΠΑ. Είναι βέβαια στους πάντες γνωστόν, κυρίως στην Αεροπορία, ότι το περιεχόμενο του βιβλίου, με την καθαρή αλήθεια που παρατίθενται τα άθλια γεγονότα....

της 10ετίας του ’80 στην Αεροπορία,  ενοχλεί κάποιους κύκλους και κομματικά δράσαντες συναδέλφους, αλλά το ΓΕΑ καμία αρμοδιότητα  ή και νομιμοποίηση δεν έχει να παρεμποδίζει την κυκλοφορία του βιβλίου και στην ουσία να το ‘‘απαγορεύει’’ από ελεύθερους πολίτες να το διαβάσουν και να μορφώσουν την δική τους προσωπική γνώμη. Μα, είναι δυνατόν ένας τεχνικός χαμηλόβαθμος επιτελής του ΓΕΑ να αποφασίζει για θέματα πληροφόρησης των στελεχών της ‘‘πριν απ’ αυτούς γι’ αυτούς’’;
Μετά ταύτα μία πρώτη απάντηση στην ενέργεια αυτή του ΓΕΑ δίδεται αύριο 12/5/2013 από τις στήλες της «κυριακάτικης  δημοκρατίας», την οποίαν θα παρακαλούσα όλους τους Φίλους να την διαβάσουν.
Θα βρουν πάρα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα.
Επίσης, θα παρακαλούσα για την προώθηση του μηνύματος αυτού σε όσο περισσότερους φίλους, γνωστούς και Συναδέλφους ε.ε. και ε.α. μπορεί να γίνει. Είναι χρέος μας να τους ενημερώσουμε για το γεγονός. 
Για όσους δε Φίλους ενδιαφέρονται να προμηθευτούν το βιβλίο  «ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΕΣ ΑΕΤΩΝ», τους πληροφορώ ότι προς το παρόν διατίθεται απ’ το βιβλιοπωλείο Φιλελλήνων 14 – Σύνταγμα, τηλ. 210-33 16 036 και από τα κατά τόπους Παραρτήματα της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας, με ειδικές τιμές, για  όλους τους Συναδέλφους ε.ε. και ε.α.
Παναγιώτης Η. Μπαλές
Αντιπτέραρχος (Ι) ε.α. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive