Κυριακή 26 Μαΐου 2013

Ιεραπόστολοι ισλαμο- τρομοκράτες. Γράφει ο "ΙΑΣΩΝ"

Qur'an 008.012 : "..Θα εμποτίσω τρόμο τις καρδιές των άπιστων: θα κόψω τα κεφάλια από τους λαιμούς τους και θα κόψω τα ακροδάχτυλα τους" http:// quran.com/8
Είναι η θεια εντολή από το «Άγιο» βιβλίο το «ιερό» κοράνι του ΙΣΛΑΜ.
Μια  ευχάριστη και διαφωτιστική εμπειρία είναι  να διαβάσει  κανείς τις σεξιστικές διαστροφές και εμπνευσμένες σοφίες και αυτού του θεού... Που διδάσκει το μίσος προτρέπει στο έγκλημα στην φρίκη , δικαιολογεί την δουλεία της γυναίκας σε ένα άντρα ανώμαλο σεξουαλικό  βόδι,  αρκεί να γίνουμε όλοι «πιστοί» Άλλως όσοι δεν γίνουμε θα υποστούμε αυτά που βλέπουμε και άλλοι ήδη υπέστησαν. Μια ματιά στις παγκόσμιες ειδήσεις σκιαγραφεί  τόσο φωτεινά και ηχηρά το μήνυμα που μόνο τυφλοί και κωφάλαλοι δεν μπορούν να αντιληφθούν ενώ τα ΜΜΕ και ψελλίζουν υπεκφυγές και γελοίες δικαιολογίες..

Διότι εδώ και χρόνια δεν  υπάρχει μέρος της γης όπου φανατικοί ισλαμιστές να μην δολοφονούν αλλάζοντες καθοδηγούμενοι από σεβάσμιους ιερωμένους με τυμπανοειδή καλύμματα της κεφάλας τους και άγριες τρίχες στον πώγωνα να τους εν ειδει κριών..
Αλλάχ κουμπρ αλλαχ κουμπαρ.. κραδαίνοντας όπλα φαλτσέτες ή αυτοσχέδιες βόμβες. Άλλες φορές σκοτώνονται μεταξύ τους. Αίγυπτος Λιβύη Συρία.
Άλλες απαγάγουν «άπιστους» . Άλλες δολοφονούν εν μέση οδώ μέρα μεσημέρι σφάζουν-αποκεφαλίζουν κυριολεκτικώς- «απίστους» με στολή.
(Λονδινο 22/05/2013,
, ακολουθώντας πίστα τις εντολές  που δίδονται το κοράνι.
Qur'an 008.012 "..Θα εμποτίσω τρόμο τις καρδιές των άπιστων: θα κόψω τα κεφάλια από τους λαιμούς τους και θα κόψω τα ακροδάχτυλα τους"
Τα βράδια πυρπολούν αυτοκίνητα,  καταστρέφουν οικίες  τρομοκρατούν  συνοικίες ολοκληρες στη Σουηδία http://www.tovima.gr/world/article/?aid=514301
 την πλέον φιλελεύθερη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα με κοινωνικό πρόγραμμα που δεν υπάρχει σε καμία άλλη χώρα  ( ιδίως μουσουλμανική)
Στα  μέσα Φεβρουαρίου 2013 ( πριν από τρεις μήνες)  δολοφονήθηκε ο Έλληνας Κώστας Καρράς  μαζί με άλλους 6 δυστυχείς – εξ ίσου «απίστους»-όμηρους στην  Νιγηρία.απο ισλαμιστές «ιεραποστόλους »της αγαπης του Αλλάχ κουμπαρ..,
Πριν από μερικές εβδομαδες ( 16/04/2013)  στην Βοστώνη την ημέρα της τελετής του μαραθωνίου, ανατινάχθηκαν  -μαζί με τις αυτοσχέδιες βόμβες των τσετσένων ισλαμιστών πιστών που εκτελούσαν τις εντολές του Θεού τους..  -ποδια και άνθρωποι ..Τρείς έχασαν την ζωή τους .Ανάμεσα τους  ένα οκτάχρονο αγόρι. Δύο αδέλφια έμειναν ανάπηρα και ακόμη 144 πολίτες τραυματίσθηκαν  σοβαρά.
Ενώ μέχρι  σήμερα αγνοείται η τύχη των Μητροπολιτών ( Γιοχάνα Ιμπραχίμ, επικεφαλής της συρορθόδοξης μητρόπολης του Χαλεπιού (βόρεια Συρία) και ο Πέτρος (Μπούλος Γιαζιτζί), επικεφαλής της ελληνορθόδοξης)  που απήχθηκαν στην Συρια από φανατικούς τσετσένους τζιχαντιστές, (όπως ανακοίνωσε το πρακτορείο τας και το  συριακό  καθεστώς ) .Ο διάκος οδηγός Fautuh δολοφονήθηκε κατά την διάρκεια της απαγωγής και ηταν πατέρας τριών παιδιών. Δεν διευκρινίσθηκε ποτέ με ποιόν  «ιερό» τρόπο.
Αυτή η χιονοστιβαδα δολοφονιών εγκληματικών ενεργειών , βανδαλισμών φρικιαστικών πράξεων, αποκεφαλισμών σφαγών, βασανισμών,   συνεχίζεται αδιάκοπα σε όλο τον κόσμο..Και ο πλέον καλόπιστος αφελής ( πλην των αριστερών διανοουμένων και των εγχωρίων ΜΜΕ) έχει πεισθή για τις «ειρηνικές» θρησκευτικές προθέσεις των ισλαμο- τρομοκρατών :
Την  βιαία μετατροπή της ανθρωπότητας σε ισλαμική κοινότητα .. με τζαμιά μαντήλες, κλειτοριδεκτομές  και όλα τα συναφή ήθη και έθιμα ..
Όμως, μέχρι τότε  «ευγενικές»  θείες μορφές ισλαμιστών ιερέων,  τεράτων που αφρίζουν από αγάπη,  αλλά και απλών μουσουλμάνων   μας πείθουν ότι η επικρατούσα ιδέα των απανταχού μουσουλμάνων αδιαλείπτως παραμένει η ιδια:
Ολόκληρη η ανθρωπότητα οφείλει να υπάκουη τους κανόνες της δικής τους θρησκείας, ενώ εκείνοι δεν δείχνουν κανένα σεβασμό στις θρησκείες των άλλων..
Έτσι ο Ιερωμένος του Ισλαμ Ο-Ομαρ Μπάκρι από την Τρίπολι δήλωσε εχθες, για τον αποκεφαλισμό του άγγλου στρατιώτη-τυμπανιστή Λι Ρίγκμπι ότι «όταν είδε το σχετικό βίντεο εξεπλάγη παρά πολύ από το θάρρος του Αντεμπολάτζο.. να στέκει ακλόνητος θαρραλέος γενναίος ..να μην τρέχει να το σκασει» !!!  
Βεβαίως τα  εγχώρια μέσα και οι «διανοούμενοι» μας μιλούν για  «διεύρυνση της κοινωνικής ανισότητας..» και το «χάσμα μεταξύ πλουσίων και φτωχών στη Ευρωπη» ενώ οι πολιτικοί μας αγωνιωδώς προσπαθούν να θεσπίσουν νέους νόμους και για την προστασία αυτών που η θρησκεία τους  προτρέπει να μας σφάζουν μέχρι να γίνουμε ή πιστοί ή νεκροι..
Ιασων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive