Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Με όραμα και πίστη ετοιμάζουν μια ΑΕΚ πρωταθλήτρια


Ετοιμάζουν μια ΑΕΚ πρωταθλήτρια
Η νέα ΑΕΚ, αυτή που θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στη Γ’ Εθνική, μόνο ομάδα τρίτης κατηγορίας δεν θα θυμίζει. Στόχος του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι να θέσει από τώρα τις βάσεις για τη δημιουργία μίας ομάδας που θα εξασφαλίσει με συνοπτικές διαδικασίες την άνοδο αρχικά στη Football League κι εν συνεχεία στη Σούπερ Λίγκα, αλλά...
και που με την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία θα είναι πρωταγωνίστρια και δεν θα παλεύει για τη σωτηρία της όπως έγινε φέτος. Ο Τραϊανός Δέλλας σε συνεργασία με τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Νίκο Λυμπερόπουλο έχουν αναλάβει το σχεδιασμό της ομάδας και πρώτο τους μέλημα είναι να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους παίκτες που ανήκαν και φέτος στο ρόστερ. Σίγουροι θεωρούνται οι Φέτσης, Τσούπρος, Γροντής, Κουρέλλας και Νικολόπουλος, που εκπροσωπούνται από τον Βασίλη Τσιάρτα κι ο ίδιος διαβεβαίωσε για την παραμονή τους. Παυλής και Αρκούδας επίσης αναμένεται να συνεχίσουν, ενώ πιθανή είναι και η παραμονή για τους Αραμπατζή, Κατσικοκέρη, Μοσχονά, Μακρυωνίτη, Τσουκαλά, Καραλή και Ρίκκα.
Πιο δύσκολες είναι οι περιπτώσεις των Φούντα, Μητρόπουλου, Κουτρουμπή, Ανάκογλου, Βλάχου και Πετρόπουλου, δεδομένου ότι υπάρχουν αρκετοί… μνηστήρες. Άγνωστο είναι το μέλλον για τους Σταματή, Τσίτα, Αναστασόπουλο και Τσουμάγκα. Πρόθεση της ΑΕΚ είναι να κρατήσει και τον Κορδέρο, ο οποίος δεν είναι αρνητικός, αλλά ακόμη είναι ασαφές αν θα επιτραπεί η συμμετοχή ξένων (ή έστω κοινοτικών) στις ομάδες της τρίτης κατηγορίας. Αυτό που γίνεται, πάντως, σαφές από πλευράς «Ένωσης» είναι πως παρότι επιθυμία είναι να παραμείνουν αρκετοί παίκτες, η ΑΕΚ δεν θα παρακαλέσει κανέναν να το κάνει.
Όσοι παραμείνουν θα πλαισιωθούν από τουλάχιστον πέντε παίκτες με εμπειρία από τη Σούπερ Λίγκα και ταλαντούχους από χαμηλότερες κατηγορίες. Άλλωστε ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας δεν μπορεί να ανέβει πολύ και μάλλον διατηρείται ο κανονισμός. Ήδη έχει γίνει επαφή για να επιστρέψουν στην ομάδα παίκτες που γνωρίζουν τα κατατόπια και μπορούν να προσφέρουν αγωνιστικά και όχι μόνο, όπως οι Νίκος Γεωργέας και Παντελής Καφές.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive