Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΤΩΡΑ Κέρκυρα: Στον Εισαγγελέα ο Αφγανός εγκληματίας που πέταξε σαν σκουπίδι στο κενό την 20χρονη. Είχε καταθέσει αίτηση πολιτικού ασύλου

Κέρκυρα: Στον Εισαγγελέα ο νεαρός Αφγανός που πέταξε στο κενό την 20χρονη

(ΦΩΤΟ . ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ)
Στον Εισαγγελέα Κέρκυρας οδηγείται την Δευτέρα ο Αφγανός ο οποίος κατηγορείται ότι τα ξημερώματα της Κυριακής πέταξε από ύψος περίπου 8 μέτρων στη περιοχή Μουράγια μια 20χρονη κοπέλα αφού πρώτα της άρπαξε τη τσάντα. Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κέρκυρας όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με βαριές σωματικές κακώσεις...
Ο Αφγανός ο οποίος διέμενε τους τελευταίους τρεις μήνες στην Κέρκυρα και εργαζόταν περιστασιακά, είχε καταθέσει αίτηση χορήγησης πολιτικού ασύλου και είχε δηλώσει πως είναι 17 ετών.
Τα ξημερώματα της Κυριακής εντόπισε την κοπέλα να περπατά στο ύψος που βρίσκεται το σπίτι του Διονύσιου Σολωμού στη πόλη της Κέρκυρας. Της επιτέθηκε και της άρπαξε την τσάντα. Εκείνη φέρεται να αντιστάθηκε και να φωνάζει. Τη στιγμή εκείνη ο δράστης αντιλήφθηκε φώτα από αυτοκίνητο που πλησίαζε και τότε τη σήκωσε πάνω από τα κάγκελα ύψους 1,5 μέτρου και την πέταξε στο κενό απο 7,5 μέτρα. Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.
Με βάση την περιγραφή της κοπέλας οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν τον Αφγανό το μεσημέρι της Κυριακής και να τον συλλάβουν.
Για την υπόθεση θα γίνει παρουσίαση την Δευτέρα στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων στην Κέρκυρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive