Σάββατο 13 Απριλίου 2013

H Χρυσή Αυγή προτείνει στείρωση και ευθανασία των ΑΜΕΑ!! ...ΩΠΑ Λεβέντες, ξεφεύγεται πιά!


H Χρυσή Αυγή προτείνει στείρωση και ευθανασία...
Υπέρ της στείρωσης - ακόμη και της ευθανασίας - ατόμων με ειδικές ανάγκες ή με βεβαρημένη κληρονομικότητα  τάσσεται η Χρυσή Αυγή, προκειμένου να προστατευτεί η "λευκή φυλή", σύμφωνα με άρθρο που βρίσκεται αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα της  για την Οικολογία και τον Φυλετικό... Ανθρωπισμό. Πρόκειται για άρθρο του δόκτορα Jacqes Bauge-Prevost, μέλους του Ινστιτούτου Ψυχοσωματικών, Βιολογικών και Φυλετικών Επιστημών, που τιτλοφορείται "H Δημοκρατία καταδικάζει αθώα πλάσματα σε ισόβιο βασανισμό". Στο άρθρο επισημαίνονται μεταξύ άλλων τα εξής:...

"Η επίσημη ιατρική επιστήμη, (...) λόγω της ποδηγετήσεώς της από μία ομάδα μανιακών υποχονδρίων, προστατεύει κάθε ελαττωματικό πλάσμα, που σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η φύσις θα το είχε καταδικάσει σε θάνατο (...)
 Τα κληρονομικώς βεβαρημένα άτομα όπως οι παρανοϊκοί, οι πνευματικώς καθυστερημένοι, οι σχιζοφρενείς, οι επιληπτικοί, οι φορείς μεταλλαχθέντων γονιδίων, οι αθεράπευτοι αλκοολικοί, οι προχωρημένοι τοξικομανείς και άλλοι, θα πρέπει να υποβάλλονται σε στείρωση (...)
 Η φυσική επιλογή, η στείρωσις και η ευθανασία είναι ορθές, εφ' όσον συνδυάζουν σοβαρές νομικές εγγυήσεις, υπεύθυνο ιατρικό έλεγχο και βιολογικώς ηθική βάση (...)
 Είναι αναγκαίο να εξαγνίσουμε την λευκή φυλή από την ρυπαρότητα του συγχρόνου ψευδοπολιτισμού και να επιχειρήσουμε την οικοδόμηση μιας νέας κοινωνίας, βάσει των νόμων της Ψυχοσωματικής Φυσικής Υγιεινής ή Ευβιοτικής (...)".
Ενα τέτοιο πρόγραμμα είχε εφαρμοσθεί στη Γερμανία από το Ναζιστικό καθεστώς, που είχε θεσπίσει διατάξεις για υποχρεωτική στείρωση.

8 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΣΠΑΡΤΗ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΩΤΕΡΟ? Ο ΚΑΙΑΔΑΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ? ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ 300 ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ! ΓΙΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και για πες μας ρε φίλε γιατί δεν βρέθηκαν σκελετοί στον Καιάδα; Ο καιαδας ελέγχεται για το εάν είναι αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή ο Μεγας Αλέξανδρος που δεν έριχνε τα παιδιά στον καιάδα γιατί κατεκτησε όλο τον κόσμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανασκαφικές μελέτες στην περιοχή του Καιάδα αποδεικνύουν ότι εκεί εκτελούνταν αιχμάλωτοι πολέμου και καταδικασμένοι σε θάνατο για κακουργήματα, όχι όμως βρέφη. Άλλωστε ο πολιτισμός που αναπτύχθηκε στην αρχαία Σπάρτη ήταν προσαρμοσμένος στις ανάγκες της τότε εποχής, δηλαδή 2.500 χρόνια πριν από σήμερα.
    Το καθεστώς της ναζιστικής Γερμανίας κατάφερε να επιβιώσει μόλις 12 χρόνια, μεταξύ 1933-1944 και ήταν από τους κύριους λόγους της έναρξης του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Τα σχετικά περί της "Λευκής φυλής" αποτελούν μια θεωρία που επινοήθηκε από τους ανθρώπους του ναζιστικού κόμματος και δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο που να τεκμηριώνει τη διαφορετικότητα της φυλής αυτής έναντι των υπόλοιπων ανθρώπων.
    Ζώντας στη σημερινή εποχή έχουμε τη δυνατότητα να αντιληφθούμε σε τι αποτελέσματα οδηγεί ο εγωισμός, η αγάπη για το χρήμα και την εξουσία. Αντίθετα ο αλτρουισμός, δηλαδή η αγάπη και φροντίδα για το συνάνθρωπο χωρίς αντάλλαγμα, έχει να μας διδάξει πολλά περισσότερα, να μας αναπτύξει πνευματικά, να μας κάνει να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας και τον κόσμο γύρω μας.

    Χριστίνα Τσακουμάκου
    Αρχαιολόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανασκαφικές μελέτες από την περιοχή του Καιάδα αποδεικνύουν ότι εκεί εκτελούνταν αιχμάλωτοι πολέμου και εγκληματίες καταδικάσμένοι σε θάνατο, όχι όμως βρέφη. Άλλωστε ο πολιτισμός που αναπτύχθηκε στην αρχαία Σπάρτη ήταν προσαρμοσμένος στις ανάγκες της τότε εποχής, δηλαδή 2.500 χρόνια πριν από σήμερα.
    Το καθεστώς της ναζιστικής Γερμανίας επιβίωσε μόλις 12 χρόνια, από το 1933-1944 και ήταν ένας από τους κύριους λόγους της έναρξης του Β' παγκοσμίου πολέμου. Τα σχετικά περί της "Λευκής φυλής" αποτελούν μια θεωρία που επινοήθηκε από τους ανθρώπους του ναζιστικού κόμματος και σεν υπαρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο που να τεκμηριώνει την ανωτερότητα αυτής της φυλής έναντι των υπόλοιπων ανθρώπων.
    Ζώντας στη σημερινή εποχή έχουμε τη δυνατότητα να αντιληφθούμε σε τι αποτελέσματα οδηγεί ο εγωισμός, η αγάπη για το χρήμα και την εξουσία. Αντίθετα ο αλτρουισμός, δηλαδή η αγάπη και η φροντίδα για τον συνάνθρωπο χωρίς αντάλλαγμα, έχει να μας διδάξει πολλά περισσότερα, να μας αναπτύξει πνευματικά, να μας κάνει να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας και τον κόσμο γύρω μας.

    Χριστίνα Τσακουμάκου
    Αρχαιολόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στεναχορουμ που δεν ειμαι εκει να σας σφιξω το χερι!!! μπραβο κυρια μου για τα ΑΡΧΙΔΙΑ που εχεις!! να ξερεις ανθρωποι σαν και σενα μας λυπουν, και μας εμπνεουν εμας τουσ νεου!

      Διαγραφή
  6. ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΡ ΘΑΝΑΣΗ ΜΟΥ Ο Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΙΧΕ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΨΗ? ΓΙΑ ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΤΟ! ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ! ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙΣ! ΓΙΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΙ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΜΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΚΥΡΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΕ ΜΟΥ, ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΛΕΥΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΛΠ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΦΥΛΗ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ, ΕΝΤΑΞΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive