Τρίτη 2 Απριλίου 2013

ΕΚΕΙ μας πάνε τα μνημόνια.Στα 75 ευρώ η κατώτατη σύνταξη στη Βουλγαρία

Αύξηση των συντάξεων από 5 έως 22 λέβα (2,5 έως 11 ευρώ) τέθηκε σε ισχύ από την 1η Απριλίου στη Βουλγαρία και σύμφωνα με εκτιμήσεις του Ινστιτούτου Κοινωνικής Ασφάλισης η κατώτατη σύνταξη θα διαμορφωθεί στο ποσό των 150 λέβα (περίπου 75 ευρώ).
Οι τροποποιήσεις του Κώδικα Κοινωνικής Ασφάλισης συζητήθηκαν στο συμβούλιο τριμερούς συνεργασίας, στο οποίο συμμετέχουν τα εργατικά συνδικάτα, οι επιχειρηματικοί και εργοδοτικοί φορείς και το υπουργικό συμβούλιο, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων της Σόφιας «Novinite».
Το Δεκέμβριο του 2012 η κατώτατη μηνιαία σύνταξη διαμορφωνόταν στα 72,5 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive