Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013

Η "ευαισθησία" του Σαμαρά είναι μόνο για τους εβραίους...!!Δεν τιμάς τους νεκρούς Εβραίους, απλά προσκυνάς τα αφεντικά σου προσδοκώντας βοήθεια…
Με φόντο εβραϊκά σύμβολα και ΕΝΤΟΣ της εβραϊκής συναγωγής (κάτι που είναι ασυμβίβαστο με την Χριστιανική του (;) ιδιότητα), ο «Έλληνας Πρωθυπουργός» μας μίλησε με δακρύβρεχτο λόγο για τις διώξεις των Εβραίων και το ολοκαύτωμά τους.
Καλά όλα αυτά, όμως που ήσουν «ευαίσθητε» Σαμαρά: 
- Στην Επέτειο του Ολοκαυτώματος των Καλαβρύτων: Περίεργο δεν είναι κάποιος που...κλαίει για τα θύματα του ναζισμού ΝΑ ΤΙΜΑΕΙ ΜΟΝΟ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ;;; 
- Στην Επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων: Θα δούμε αν θα πατήσεις το πόδι σου σε κάποια από τις φετινές εκδηλώσεις της. Μέχρι τώρα, έλαμψες δια της απουσίας σου!
- Στην Επέτειο της Μικρασιατικής Καταστροφής: Είδατε, ακούσατε να λέει το παραμικρό; Μάλλον φοβάται μην ενοχληθεί η συγκυβερνώσα Ρεπούση.
Μπορούμε να συνεχίσουμε φέρνοντας δεκάδες παρόμοια παραδείγματα επιλεκτικής «ευαισθησίας» του Σαμαρά. Δεν χρειάζεται όμως, αφού τα πράγματα είναι ξεκάθαρα: 
Δεν «τίμησες» τους Εβραίους νεκρούς, Σαμαρά. Απλά, ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΣ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ για πολλοστή φορά, ελπίζοντας στην...βοήθειά τους! 
Υ.Γ. Και μια απορία: Είδατε καμία ελληνική σημαία στην εβραϊκή εκδήλωση; Όχι τίποτα άλλο, απλά για να μην μας δουλεύουν πως είναι «Έλληνες Εβραίοι»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive