Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΛΑ.Ο.Σ. Ανακοίνωση της Γραμματείας Τοπικής Αυτοδιοίκησης


Διάδοχος του…Βενέδικτου  ο Καμίνης στο Βατικανό της Αθήνας; 
Πίσω από ένα πρωτοφανές, συνωμοσιακό πέπλο μυστηρίου που θυμίζει Βατικανό και «Ιλλουμινάτι» και  χωρίς να ξέρει τίποτε το δημοτικό  συμβούλιο  της Αθήνας, ο δήμαρχος  Καμίνης, δρα ανεξέλεγκτα σαν να ήταν Πάπας . Υπέγραψε  μνημόνιο  συνεργασίας με  4 Μ.Κ.Ο. ώστε αυτές να υλοποιήσουν προγράμματα αντιμετώπισης της φτώχειας με κονδύλια 1.000.000 ευρώ που διαχειρίζεται το υπουργείο Εργασίας, προερχόμενα από το ΕΣΠΑ για  κέντρο ημέρας, υπνωτήριο, σίτιση, κέντρο διαμεσολάβησης και κοινωνικό φαρμακείο. Κρυπτόμενος  πίσω από το ευαίσθητο σύνθημα « Για την αντιμετώπιση τη φτώχειας», ο κ. Καμίνης (και οι μέντορές του  μίσθωσε και ακίνητο που το  παραχώρησε στο «Πρόγραμμα».
Ο Δήμαρχος ενεργεί δηλαδή μόνος του, ως απόλυτος , ανεξέλεγκτος, ισόβιος μονάρχης...
 για την υλοποίηση  προσωπικών του σχεδιασμών, τη στιγμή που η Αθήνα  και οι Αθηναίοι και Αθηναίες  πνίγονται, πεινάνε, κρυώνουν, γερνάνε , αρρωσταίνουν, μολύνονται, πεθαίνουν.
Προσπαθεί να αποδείξει  ότι δεν  χρειάζεται τους εργαζόμενους στο Δήμο , καταργώντας ταυτόχρονα και το εκλεγμένο  Δημοτικό Συμβούλιο. Πρωτοφανή πράγματα . Ανάξια των περιστάσεων που ζούμε.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive