Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΑ.Ο.Σ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ. "Προκλητική Παρέμβαση Ερντογάν"



Σε χυδαία και προκλητική επέμβαση στα εσωτερικά της χώρας μας προέβη ο Τούρκος πρωθυπουργός κατά τη χθεσινή σύντομη και άτυπη συνάντηση του με τον κ. Σαμαρά στο Κατάρ, ζητώντας να καταργηθεί ή εν πάση περιπτώσει να μην εφαρμοσθεί η προσφάτως υιοθετηθείσα από τη Βουλή τροπολογία περί ιμάμηδων. Και όχι μόνο αυτό, αλλά με θράσος χιλίων πιθήκων ο κ. Ερντογάν...
εμφανίσθηκε ως ο προστάτης όλων των μουσουλμάνων που ζούν στην Ελλάδα προτείνοντας να αναλάβει η Άγκυρα τη χρηματοδότηση και κατασκευή του τεμένους στην Αθήνα ! Υποτίθεται, όπως μεταδίδεται από το Κατάρ, ότι ο κ. Σαμαράς του απάντησε ότι και τα δύο θέματα αφορούν την Ελλάδα και μόνο. Παράλληλα όμως, και παραβλέποντας τις άγριες διαθέσεις των γειτόνων μας, συμφώνησε για τη πραγματοποίηση του 2ου Ε/Τ Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας στην Άγκυρα στις 4-5 Μαρτίου. Και αυτό διότι οι δύο πρωθυπουργοί έκαναν εκτενή αναφορά στη διμερή οικονομική συνεργασία, προφανώς κατ’εφαρμογή της γνωστής δήλωσης Στουρνάρα «μακάρι να μας αγοράσουν οι Τούρκοι».
Θαυμάστε τους!!!
Ιωάννης Κοραντής
Γραμματέας Εξωτερικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive