Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΚΑΛΠΑΖΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !!! ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΦΥΣΙΚΑ!

Σε 7,5 δισεκατομμύρια ευρώ ανέρχονται οι ελληνικές επενδύσεις το 2011 στη Τουρκία, ενώ οι τούρκικες επενδύσεις στην Ελλάδα φτάνουν τα 100 εκατομμύρια ευρώ. Τα στοιχεία έδωσε στη δημοσιότητα στις αρχές του χρόνου το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό Επιμελητήριο, φανερώνοντας την τάση της αγοράς. Η Τουρκία εμφανίζει ένα σταθερό επιχειρηματικό περιβάλλον, έχει μειωμένη γραφειοκρατία και δίνει κίνητρα στον υποψήφιο επενδυτή. Στο αντίθετο άκρο βρίσκεται η Ελλάδα που κάνει ότι μπορεί για να διώξει ακόμα και εκείνους που επιμένουν...
να παράγουν στον τόπο τους. Με αυτά τα λόγια,  ο πρόεδρος του Ελληνοτουρκικού Επιμελητηρίου Βόρειας Ελλάδας περιέγραψε το οικονομικό περιβάλλον στη χώρα μας. ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΕΝΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ....(ΜΟΝΟ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ..)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive