Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Ελεύθερος υπό όρους ο 29χρονος των "Πυρήνων". Ελεύθεροι ΟΛΟΙ οι ΚουκουλοΦΛΩΡΟΙ. Ελεύθεροι οι δραπέτες Λαθρομετανάστες. ΟΛΟΙ ΕΞΩ !!


Τα όπλα που ήταν θαμμένα στην πολυτεχνειούπολη στου ΖωγράφουΟ 29χρονος κατηγορούμενος για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς αμφισβήτησε κατά την απολογία του τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, που ταυτοποιούν το DNA του με γενετικό υλικό που εντοπίστηκε σε όπλα τα οποία βρέθηκαν στην πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου. Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο 29χρονος φοιτητής που κατηγορείται για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς» και για κατοχή όπλων. Με τη σύμφωνη γνώμη του εφέτη ανακριτή και του αρμοδίου εισαγγελέα επιβλήθηκαν στον κατηγορούμενο οι όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα,..
της υποχρεωτικής εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα, αλλά και της απαγόρευσης συναναστροφής με άλλους κατηγορούμενους για συμμετοχή στην ίδια οργάνωση.
 Ο 29χρονος αρνείται τις κατηγορίες και ενώπιον του ανακριτή αμφισβήτησε τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων, σύμφωνα με τα οποία το DNA του εντοπίστηκε στα όπλα που βρέθηκαν στην πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου.
Η συνήγορός του Μαρία Λεγάκη υποστήριξε ότι το γενετικό υλικό θα μπορούσε να αντιστοιχεί σε άλλα οκτώ άτομα και για τον λόγο αυτόν ζήτησε τη διενέργεια νέας πραγματογνωμοσύνης.
   Κατά την απολογία του ο 29χρονος επικαλέστηκε πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Παράλληλα, προσκόμισε αναλυτικές βεβαιώσεις σπουδών και καταστάσεις ενσήμων, από τις οποίες προκύπτει ότι παράλληλα με τις σπουδές του εργάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive