Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Στο Αυτόφωρο την Παρασκευή 15 απο τους συλληφθέντες - Ελεύθεροι οι υπόλοιποι


Στο Αυτόφωρο οδηγούνται την Παρασκευή 15 απο τους 106 που προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ μετά τα επεισόδια στο Υπ. Εθνικής Αμυνας. Οι 15 θεωρούνται υποκινητές των επεισοδίων ενώ οι υπόλοιποι σταδιακά βγαίνουν απο τη ΓΑΔΑ μετά την απόφαση να αφεθούν ελεύθεροι.ΒΙΝΤΕΟ>>>

Έξω από το κτίριο της ΓΑΔΑ εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, εργαζόμενοι από άλλους κλάδους και συγγενείς ξέπασαν σε χειροκροτήματα μόλις είδαν τους εργαζόμενοις να βγαίνουν. 
Οι διαδηλωτές απο νωρίς κατέκλυσαν τη Λ. Αξεξάνδρας φωνάζοντας συνθήματα και ζητώντας να αφεθούν ελεύθεροι οι 106. 

Ένταση επικράτησε λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι από τους συγκεντρωμένους έξω από την ΓΑΔΑ οι οποίοι βρίσκονται εκεί σε ένδειξη συμπαράστασης στους προσαχθέντες από την εισβολή στο Πεντάγωνο. Μάλιστα κάποιοι προσπάθησαν να μπουν στο κτίριο όμως απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις.

 
Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη ο οποίος άφησε αιχμές για ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ λέγοντας: "Σε περιόδους βαθιάς κρίσης υπάρχουν τα άκρα που δείχνουν οτι δε σέβονται τίποτα αλλά και βουλευτές οι οποιοι στηρίζουν και υποστηρίζουν αυτά τα άκρα".
Δεκάδες εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά που συμμετείχαν στα πρωτοφανή επεισόδια και την εισβολή στο Πεντάγωνο, οδηγήθηκαν στην ΓΑΔΑ.
Οι εργαζόμενοι, καταγγέλουν ότι υπάρχουν τραυματίες και δεν τους παρέχονται οι πρώτες βοήθειες. Εξω από την ΓΑΔΑ βρίσκονται σε ένδειξη συμπαράστασης, εκτός από τους συναδέλφους τους, οι Πρόεδροι της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ, ο Πρόεδρος των εργαζομένων στο ΜΕΤΡΟ κ.α.
 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive