Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

ΒΡΑΖΙΛΙΑ: ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗ... «ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΪΜΑΡ»!

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Βραζιλία με φωτογράφηση του Νεϊμάρ σε περιοδικό, όπου εμφανίζεται να αναπαριστά τον Χριστό πάνω στο Σταυρό!
Ο Νεϊμάρ αποτελεί αγαπημένη φιγούρα των ΜΜΕ και αυτό προφανώς είχαν υπόψη τους και οι άνθρωποι του περιοδικού "Placar", οι οποίοι διάλεξαν το μεγάλο αστέρι της Σάντος για να κοσμεί το εξώφυλλό τους στο τεύχος Οκτωβρίου.
Δεν πρόκειται όμως, όπως χαρακτηριστικά παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "sport24.gr" για ένα συνηθισμένο εξώφυλλο, καθώς το συγκεκριμένο αναπαριστά τον Νεϊμάρ πάνω στον Σταυρό του μαρτυρίου όπως ο Χριστός, φορώντας ανάλογη ενδυμασία και έχοντας καρφωμένα...

τα χέρια και τα πόδια του.
"Η σταύρωση του Νεϊμάρ" είναι ο τίτλος που συνοδεύει τη φωτογραφία στο εξώφυλλο του περιοδικού, με τον συντάκτη του σχετικού άρθρου να υπερασπίζεται τον 20άχρονο επιθετικό.
"Είναι ο πιο κυνηγημένος παίκτης του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου και τείνει να μετατραπεί σε θύμα", εξηγεί ο Μαουρίσιο Μπάρος, αναφερόμενος σε αυτούς που κατηγορούν τον Νεϊμάρ πως πέφτει εύκολα για να εκμαιεύει σφυρίγματα διαιτητών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive