Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες στις Αφίδνες. Κάηκαν σπίτια και ΙΧ. Βίντεο - φωτο

Τεράστια πυρκαγιά είναι σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή Λιοσάμπι, στις Αφίδνες.
Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 8 καναντέρ, 2 ελικόπτερα, 50 οχήματα, 150 πυροσβέστες, 50 άτομα πεζοπόρο τμήμα, ενώ στην προσπάθεια συμβάλλουν 20 οχήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης (υδροφόρες) αλλά και 50 εθελοντές.
Όσο περνάει η ώρα οι δυνάμεις περιορίζουν τα μέτωπα της πυρκαγιάς, που μετέτρεψε σε στάχτη αρκετά στρέμματα δασικής έκτασης ενώ κατέκαψε και σπίτια αλλά και Ι.Χ..
Διακόπηκε νωρίτερα η κυκλοφορία στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας στο ρεύμα ανόδου στη γέφυρα της Βαρυμπόμπης και στο Καπανδρίτι στο ρεύμα προς Αθήνα. ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ>>


Στον Άγ. Στέφανο, το Κρυονέρι και τη Ν. Κηφισιά υπάρχει έντονη η μυρωδιά του «καμένου», με τον ουρανό πάνω από τα Βόρεια Προάστια της Αττικής να έχει γεμίσει με σύννεφα καπνού. 

Ακούστε τι λένε κάτοικοι της περιοχής: 



Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνεμοι φυσούν βόρεια βορειοδυτικά με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται το έργο της πυρόσβεσης. Ο δήμαρχος Διονύσου ανέφερε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ότι η φωτιά ξεκίνησε στις 4.05 τα ξημερώματα, μαίνεται ανεξέλεγκτη και υπάρχουν δύο μέτωπα από Αφίδνες προς Κρυονέρι και απ΄οΑφίδνες προς Άγιο Στέφανο.


Φωτογραφίες από το Μαρούσι όπου φαίνονται οι πυκνοί καπνοί πίσω από το βουνό της Πεντέλης:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive