Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

ΜΕΝΤΙΟΥΜ; ή ΠΡΟΑΓΩΓΟΣ; Τι ξέρει ο ΣΥΡΙΖΑ για «έκρηξη» των λαθρομεταναστών στην Ελλάδα;


Προφανώς ο Βούτσης έχει πληροφόρηση απο μέσα ... 

Η κοινωνική έκρηξη στην Ελλάδα είναι απολύτως αναμενόμενη μέσα από τα μέτρα που φοβάται να ανακοινώσει η κυβέρνηση Σαμαρά. Κανένας όμως δεν περίμενε πως κάποιος πολιτικός θα ανακοίνωνε επικείμενη έκρηξη των λαθρομεταναστών και συγκρούσεις τους με Έλληνες.

Αν και θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί ως προς την «ποιότητα» της συγκεκριμένης «ανακοίνωσης» από το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκο Βούτση, δεν μπορούμε να μην ασχοληθούμε με την δήλωση αυτή καθεαυτή, ....
αλλά και με τα όσα το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν είπε στην τηλεοπτική εκπομπή, κατά τη διάρκεια της οποίας απείλησε εμμέσως -πλην σαφώς- την εσωτερική ειρήνη και ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών.

Παρατηρώντας τα λεγόμενα του κ. Βούτση (και χωρίς να θέλουμε να θυμηθούμε την σχέση του γιού του με τον αντεξουσιαστικό χώρο και ληστείες τραπεζών), δεν μπορούμε να μην εστιάσουμε στην ευθεία απειλή που εκτοξεύθηκε με τόση μεγάλη άνεση και με την δικαιολογία ότι γίνονται επιθέσεις κατά λαθρομεταναστών από αγνώστους, τους οποίους σύσσωμος ο ΣΥΡΙΖΑ τοποθετεί στον ακροδεξιό χώρο.

Προφανώς ο κ. Βούτσης αγνοεί την σοβαρότητα της «ανακοίνωσης» που έκανε, αλλά και την σοβαρότητα την κάλυψης που παρείχε στους
λαθρομετανάστες ο πολιτικός χώρος στον οποίο φιλοξενείται ο συγκεκριμένος πολιτικός.

Προφανώς ο κ. Βούτσης αγνοεί πως δεν είναι δυνατόν να ανακοινώνει επικείμενη επίθεση κατά του γηγενούς πληθυσμού της χώρας, επικαλούμενος φήμες ή κάποιον συγκεκριμένο πολιτικό χώρο (την ακροδεξιά).

Προφανώς ο κ. Βούτσης δεν έχει απόλυτη συναίσθηση της –πιθανότατα- πολιτικής αιτιολόγησης που προσφέρει στην (παρανόμως κινούμενη) κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, του Βαγγέλη Βενιζέλου και του Φώτη Κουβέλη, η οποία με πρόφαση τις συγκεκριμένες δηλώσεις του κ. Βούτση μπορεί να αυξήσει σε πρωτοφανή βαθμό τα αστυνομικά μέτρα εις βάρος των Ελλήνων πολιτών (αλλά και των λαθρομεταναστών).

Προφανώς ο κ. Βούτσης δεν έχει κατανοήσει πως μία τόσο σημαντική πληροφορία θα έπρεπε να την καταθέσει προσωπικά (και όχι μέσω της τηλεόρασης) στον αρμόδιο εισαγγελέα ή στις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες ασφάλειας.

Προφανώς ο κ. Βούτσης έχει ένα πλήθος πληροφοριών από συγκεκριμένους χώρους (των λαθρομεταναστών ή άλλους…) και θα έπρεπε να αναφέρει λεπτομερώς και με την ύψιστη εχεμύθεια όλες αυτές τις πληροφορίες, προκειμένου να συλληφθούν όσοι σχεδιάζουν επιθέσεις κατά του Ελληνικού πληθυσμού, αλλά και όσοι έχουν σχέσεις με τους συγκεκριμένους «εγκεφάλους».

Επειδή, λοιπόν, ο κ. Βούτσης κάθε άλλο παρά λογικά ενήργησε, η «ανακοίνωσή» του μοιάζει περισσότερο με απειλή του ιδίου απέναντι στον γηγενή πληθυσμό της Ελλάδας, ενώ δρα και ως καταλύτης για πιθανές ακραίες κινήσεις που είναι πάρα πολύ πιθανόν πως θα υπάρξουν από «πυρήνες» (είναι γνωστό πως στην τρομοκρατία υπάρχουν πυρήνες ανεξάρτητοι και πολύ προσεκτικά συνδεόμενοι μεταξύ τους) που θα επιχειρήσουν να τρομοκρατήσουν παντί τρόπω τους Έλληνες, για να «περάσουν το μήνυμα» περί αντίδρασης στην κακοποίηση των (λαθρο)μεταναστών.

Μάλλον ο κ. Βούτσης θα έπρεπε να οδηγηθεί άμεσα στον αρμόδιο εισαγγελέα και να ανακριθεί επισταμένως (ανεξαρτήτως του πολιτικού του ρόλου) για να παραδώσει όλες τις σχετικές πληροφορίες και πρόσωπα που γνωρίζει, ειδάλλως θα πρέπει να κατηγορηθεί για απόπειρα τρομοκράτησης της Ελληνικής κοινωνίας, για την δημιουργία κλίματος πολιτικής ανωμαλίας, καθώς και για συνεργασία με τρομοκρατικές ομάδες (πιθανότατα λαθρομεταναστών και όχι μόνο) για την δημιουργία ανώμαλων και άκρως επικίνδυνων καταστάσεων για το πολίτευμα, τους πολίτες και την χώρα.

Εάν ο κ. Βούτσης δεν κληθεί στο αμέσως επόμενο 24ωρο να παραδώσει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όλα όσα γνωρίζει σχετικά με όλα όσα «ανακοίνωσε», τότε θα έχουμε την απόδειξη συνεργασία του κ. Βούτση με κέντρα που επιθυμούν την αύξηση της αστυνόμευσης και την επιβολή μίας έμμεσης δικτατορίας, υπό τον «φόβο» κάποιας (αδιόρατης) αιματοχυσίας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive