Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ . *ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ Δ ΑΝΔΡΕΑΚΟΥ


*ΟΜΟΤΙΜΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ
πρ. πρωταθλητού ΠΓΣ,  ιδρυτού ΕΟΠΕ, πρ προέδρου ΚΕΙΠΠ
πρ συμβούλου υφυπουργού Αθλητισμού.
Υπάρχει κανένας σήμερα που πιστεύει στο αθλητικό ιδεώδες << νους υγιής εν σώματι υγιεί >> ;Σήμερα το  αθλητικό ιδεώδες έχει μεταβληθεί σε βιομηχανικό ιδεώδες. Ποια βιομηχανία θα παραγάγει το καλύτερο χημικό παράγωγο. Ποια βιομηχανία θα φτιάξει την καλύτερη ανθρώπινη αθλητική μηχανή. Σήμερα δεν υπάρχουν οι αθλητές που ξέραμε πριν μερικά χρόνια. Οι αθλητές είναι μηχανές. Άλλες τούρμπο , άλλες που χαλάνε στη μέση του δρόμου . Οι ολυμπιάδες έχουν γίνει ένα σόου, μια φιέστα ανταγωνισμού μεταξύ αθλητικών και φαρμακευτικών βιομηχανιών Το ντοπάρισμα δεν είναι η εξαίρεση. Είναι ο κανόνας που επιβάλλεται σε όλους που επενδύουν επαγγελματικά στον αθλητισμό. Χωρίς ντοπάρισμα δεν θα υπάρχουν ρεκόρ και θα καταρρεύσουν τα οικονομικά θεμέλια...
των ολυμπιάδων. Δεν θα υπάρχει εθνική υπερηφάνεια που χρειάζεται η σαβούρα των πολιτικών για να ντοπάρουν με τη σειρά τους το λαό και να του πάρουν την ψήφο και να βγάλουν και αυτοί το ψωμάκι τους. Το αθλητικό ουράνιο και πλουτώνιο που ντοπάρει του αθλητές του κόσμου δεν χρησιμοποιείται σε πολέμους , αλλά στην κορυφαία ειρηνική εκδήλωση την Ολυμπιάδα και προφανώς δεν είναι επικίνδυνο για να ξεσηκώσει εκστρατεία για την σωτηρία της υγείας και επάνοδο του αθλητισμού στις φυσιολογικές του διαστάσεις.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive