Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ Η ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ!

ΛΕΝΕ ΝΟΜΙΚΟΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ. (ΑΠ` ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ Ε;)

Σύμφωνα με νομικούς αθλητικούς κύκλους, η αποπομπή της αθλήτριας, η οποία πριν αποκλειστεί ζήτησε συγγνώμη, δε μπορεί να γίνει με απόφαση είτε του αρχηγού της ελληνικής ολυμπιακής αποστολής είτε της ΕΟΕ (Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή). Η αθλήτρια επομένως δικαιούται να εγείρει απαιτήσεις για αποζημίωση.
Προκειμένου να αποκλειστεί η Παπαχρήστου θα έπρεπε να υπάρχει:
α) Δική της απόφαση,
β) Απόφαση της ΔΟΕ,
γ) Πειθαρχική διαδικασία του ΣΕΓΑΣ.
Δηλαδή θα έπρεπε να συμβαίνει οπωσδήποτε ένα από τα τρία παραπάνω...

 Με δεδομένο ότι η αθλήτρια είχε υψηλές επιδόσεις και μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες θεωρείται βέβαιο ότι θα συμμετείχε σε χρυσοφόρα meeting, μετριοπαθείς οικονομικοί κύκλοι υπολογίζουν τις απώλειες της αθλήτριας και του προπονητικού team στα 4 εκατομμύρια ευρώ.
Αυτά τα χρήματα θα προέρχονταν από χορηγίες εταιρειών αθλητικών ειδών και κρατικές επιχορηγήσεις. Απαιτήσεις για αποζημιώσεις μπορεί να εγείρει και ο ΣΕΓΑΣ, ο οποίος όμως τώρα βρίσκεται στριμωγμένος μετά το ντοπάρισμα Χονδροκούκη. defencenet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive