Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Σύγκλιση απόψεων για το προγραμματικό πλαίσιο. Σήμερα νέες συναντήσεις Σαμαρά-Κουβέλη-Βενιζέλου


Σύγκλιση απόψεων για το προγραμματικό πλαίσιοΣύγκλιση απόψεων διαπιστώθηκε το βράδυ της Τρίτης στη σύσκεψη των εκπροσώπων των τριών κομμάτων ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜ. ΑΡ που συζητούν το προγραμματικό πλαίσιο της κυβέρνησης συνεργασίας.
Η σύσκεψη θα συνεχιστεί σήμερα στις 13.00 προκειμένου να ολοκληρωθεί το κείμενο στο οποίο θα βασιστούν οι προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης.
Στελέχη των τριών κομμάτων έλεγαν ότι τα περισσότερα έχουν συμφωνηθεί. Η διαδικασία αυτή πάντως δεν επηρεάζει τις συζητήσεις κορυφής μεταξύ των τριών πολιτικών αρχηγών για τον σχηματισμό κυβέρνησης που όλα δείχνουν ότι θα ολοκληρωθεί σήμερα Τετάρτη.
Στο πλαίσιο αυτό, στις 12:00...

το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο, και μια ώρα μετά 13:00 με τον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ Φώτη Κουβέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive