Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Άγγελος Κολοκοτρώνης:Ο Καρατζαφέρης δεν είναι μόνος είναι μοναδικός.


Μετά τα τελευταία γεγονότα, στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό, ο υπ. Βουλευτής Αγγελος Κολοκοτρώνης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Την ώρα που η Ελλάδα διέρχεται τις πιο κρίσιμες ώρες της νεότερης πολιτικής της Ιστορίας, το Πατριωτικό Κίνημα ατσαλώνει τις δυνάμεις του, απέναντι στις προκλήσεις της προσχηματικής τακτικής του Αντώνη Σαμαρά.
Στηρίζουμε τον Γιώργο Καρατζαφέρη, διότι  αποτελεί τεράστιο κεφάλαιο για τη χώρα. Η διορατικότητα και η πείρα του, μαζί με την γενικώς αναγνωρισμένη πολιτική του ευφυΐα, είναι απολύτως αναγκαίο να αξιοποιηθούν  προς όφελος της  πατρίδας.
Είναι αναγκαίο για τον  Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, η φωνή του Γιώργου Καρατζαφέρη να ακούγετε στη Βουλή των Ελλήνων. Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός υπερασπίζεται τα ελληνικά ιδεώδη, το ήθος και την πολιτική αξιοπρέπεια. Σ’ αυτόν τον αγώνα ο Καρατζαφέρης δεν είναι μόνος είναι μοναδικός. Μαζί του τα δίνουμε όλα για την Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive