Η συγκεκριμένη πολιτική συμπεριφορά δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο στην πατρίδα μας, όπου οι μετακινήσεις από το ένα πολιτικό μαντρί στο άλλο έχουν καταντήσει ως μια πολύ σοβαρή πολιτική ασθένεια. Ποιά Ιδεολογία δηλαδή και πράσινα άλογα! Προέχει η αναπαυτική καρέκλα μέσα στο κοινοβούλιο με ότι προσωπικά οφέλη αυτή συνάγεται. Στην περίπτωση μάλιστα της κυρίας Μπακογιάννη, τα πράγματα είναι ακόμα πιο σοβαρά, αφού εκτός των άλλων η σύγκρουση της οικογένειας Μητσοτάκη με τον κύριο Σαμαρά ήταν κάτι περισσότερο από μια συνηθισμένη πολιτική αντιπαράθεση. Εδώ μέχρι αποστάτη και προδότη αποκάλεσαν τον Αντώνη. Και, όμως αυτοί οι ίδιοι έρχονται και γλύφουν εκεί που μέχρι χθες φτύνανε!!!
Κατά τα λοιπά, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η πατρίδα μας βρίσκεται πραγματικά σε ένα κομβικό σημείο, με τις τραγικές συνέπειες της άτεγκτης οικονομικής πολιτικής των παγκόσμιων αγορών να συνθλίβει όλους τους έντιμους και υγιώς σκεπτόμενους Έλληνες. Βρεθήκαμε ξαφνικά χωρίς γη κάτω απ' τα πόδια μας, την ώρα που κάποιοι στην Ευρώπη φαίνεται να μην αντιλαμβάνονται πως έρχεται και η δική τους σειρά. Διότι αν καταρρεύσει η Ελλάδα θα καταρρεύσει και όλος ο Νότος και έπεται συνέχεια. Είναι για αυτό που οι τελευταίοι που πρέπει να φοβούνται την επιστροφή στην δραχμή είναι οι Έλληνες! Διότι επιστροφή στην δραχμή μπορεί να συνεπάγεται μια πολύ μεγάλη δοκιμασία για όλους μας, αλλά ταυτοχρόνως σημαίνει και διαγραφή ολόκληρου του εξωτερικού χρέους. Και τότε να δείτε το κλάμα που θα πέσει από τους τοκογλύφους και τις παγκόσμιες αγορές του μαύρου χρήματος….. Έλεος επιτέλους με τις απειλές και τα τελεσίγραφα!!!
Υ.Γ.1:Τι έπαθαν ξαφνικά εκεί στον ΛΑΟΣ; Με την πρώτη τρικυμία σαν τα ποντίκια πηδούν στην θάλασσα! Για την παρτίδα, για την πατρίδα! Μην ανησυχείτε καθόλου! Το εμπεδώσαμε!!!!
Υ.Γ.2: «Οι δύο γείτονες στις δύο πλευρές του Αιγαίου θα πρέπει να γίνουν συνεταίροι» δήλωσε η κ. Ρένα Δούρου, ένα από τα σημαντικότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην τουρκική εφημερίδα «Zaman». Να το μοιράσουμε στην μέση το Αιγαίο δηλαδή; Επειγόντως μαζέψτε την!!! Μην ακούτε τους κινδυνολόγους! Δεν θα χαθούμε αν βγει ο Τσίπρας πρωθυπουργός!. Διότι το πιο σίγουρο είναι να συμμορφωθεί κι αυτός προς τας υποδείξεις! Ήδη άρχισε την προπόνηση!!!! Άλλο πράγμα είναι να είσαι πρόεδρος του 15μελούς και άλλο πράγμα να υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να ηγηθείς της προσπάθειας για Εθνική Ανασυγκρότηση…. Τώρα μάλιστα που εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται το πρόγραμμα των πρώτων ημερών διακυβέρνησης καλό είναι να μην ξεχνιόμαστε: το μεγαλύτερο πρόβλημα της πατρίδας μας δεν είναι το οικονομικό, αλλά η ατιμωρησία (κυρίως των πολιτικών) και τα ξέφραγα σύνορα….
Ντίνος Αυγουστή
Εκπαιδευτικός στο Τ.Ε.Ι. Λάρισας
Από το Μονάγρι Λεμεσού.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.