Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Μάριος Μαραγκός Υποψήφιος Βουλευτής Β΄Αθηνών με το ΛΑ.Ο.Σ. ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

Είμαστε ήδη στην τέταρτη μέρα μετά την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού που οδήγησε καλώς ή κακώς σε αδιέξοδο και πιθανά σε ακυβερνησία.Αφού προσωπικά ευχαριστήσω όσους με στήριξαν αλλά και όσους στήριξαν τον ΛΑΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ θα σας πω τις απόψεις μου τόσο για το πολιτικό παρασκήνιο προεκλογικά αλλά και μετεκλογικά.Σημασία για μένα  έχει πρωτίστως η αξιοπιστία μας απέναντι σε αυτούς που μας  στήριξαν με την ψήφο τους , η σταθερότητα των απόψεων μας όχι με γνώμονα το κομματικό συμφέρον αλλά την βούληση και την επιθυμία των Ελλήνων για Εθνική Ανεξαρτησία και Αξιοπρέπεια. Θα ρωτούσε κάποιος Μάριε γιατί το λες έχεις τέτοια μηνύματα; Το ενδεχόμενο ανασύστασης της "γαλάζιας πολυκατοικίας". όπως έντεχνα άφησαν να διαρρεύσει οι πολιτικοί μας  αντίπαλοι με σημαία την συμμετοχή μας δεν με βρίσκει απλά εμένα αντίθετο αλλά και τους εκατοντάδες χιλιάδες υποστηρικτές του ΛΑ.Ο.Σ. ως το μόνο γνήσιο ,...
Πατριωτικό Κίνημα αλλά και ψηφοφόρους και οπαδούς άλλων πολιτικών χώρων που δεν παρέλειψαν να αναφέρουν ότι είναι πολιτικό έλλειμμα ή μη εκπροσώπηση του ΛΑ.Ο.Σ. στο Κοινοβούλιο , έλλειμμα η αποσιώπηση της γνήσιας Πατριωτικής Παρεμβατικής φωνής του Γ.Καρατζαφέρη.
Σαν πολιτικό ον , αλλά και ως νοήμων άνδρας διαπίστωσα ότι γύρω μας αλλά και ανάμεσα μας υπήρξαν και υπάρχουν εξαγορασμένες συνειδήσεις πολιτικών και μη προσώπων.Ο τίτλος ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ απευθύνεται σε αυτούς. Οι Πατριώτες Συνέλληνες  όλοι εμείς οι οποίοι θέλουμε μια Ανεξάρτητη Ελλάδα με κύρος και αξιοπρέπεια στην Ευρώπη και με τελευταίο θεματοφύλακα αυτής της αξιοπρέπειας τον Γ.Καρατζαφέρη δεν θα επιτρέψουμε να γίνει ο ΛΑ.Ο.Σ. δεκανίκι της Ν.Δ. για να ωφεληθούν κομματικά οι φιλοδοξίες του Σαμαρά  να γίνει πρωθυπουργός ή και να απενοχοποιήσουμε την ενδοτική και φιλομνημονιακή στάση των στελεχών της Ν.Δ. που για την εξουσία και το ταμείο αγνόησαν ιδεολογία και θέσεις αλλά και με πολύ θράσος κορόιδεψαν και εξαπάτησαν άλλη μια φορά τον Ελληνικό λαό πως ότι πράττουν είναι για καλό του. Πατριδοκάπηλοι και πολιτικοί απατεώνες με επιλεκτικές αισθήσεις και αντανακλαστικά αποφάσισαν να διασύρουν σήμερα το τελευταίο όραμα και την τελευταία ελπίδα του Ελληνισμού.
Καταρχήν λοιπόν προκαλώ τους "κοντινότερους" σε μένα να αναλογιστούν ότι στις φλέβες τους τρέχει Ελληνικό αίμα και να πρυτανεύσει στο μυαλό τους η λογική και το φιλότιμο και ΟΧΙ η ιδιοτέλεια , να μην υποκύψουν σε κανένα δέλεαρ, απειλή ή εκβιαστικό δίλλημα γιατί δυο δρόμοι υπάρχουν ο δρόμος προς την Ελευθερία,Ανεξαρτησία και Αξιοπρέπεια , Κοινωνική Δικαιοσύνη και Ισονομία και Αγάπη προς το Έθνος και την Πατρίδα και ο δεύτερος δρόμος στην καταδίκη από τον Ελληνισμό για προδοσία των προσδοκιών του.
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Μάριος Μαραγκός Υποψήφιος Βουλευτής Β΄Αθηνών  με το ΛΑ.Ο.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive