
Φαίνεται ότι ο κ. Μακης έχει δίκιο. Δεν ξεκολλάει από την γλυκιά καρέκλα και παραμένει εκεί, παρότι το στοιχειώδες πολιτικό ήθος θα επέβαλε να παραιτηθεί , γιατί αρκετά έχει γίνει το γραφείο του «πρότυπος βιομηχανία…ρουσφετιών». Απορεί ,δε κανείς, τι κάνουν οι άλλοι υποψήφιοι της ΝΔ στο Υπόλοιπο Αττικής ( Μπούρας, Καντερές, Βλάχος, Δούκας κλπ) και τον καμαρώνουν, αντί να απαιτήσουν από τον ετοιμόρροπο αρχηγό της ΝΔ να αντικατασταθεί ο κολλεγιόπαις υπουργός Μεταφορών με κάποιον άλλον υπηρεσιακό.
Ο Βορίδης λοιπόν-εκτός ότι αύξησε κι άλλο τα διόδια και έδωσε στην ΖΗΜΕΝΣ και άλλα εκατομμύρια ευρώ πριν μας αποζημιώσει πρώτα για ό,τι έκανε- βρίσκει τον χρόνο να εκδίδει όχι μία, αλλά ΔΥΟ Αποφάσεις για τις υπερωρίες των κολλητών με τους οποίους έχει μπουκώσει το υπουργικό του γραφείο.Ενδιαφέρον θα είναι να δει κανείς και πόσους κολλητούς διόρισαν οι Βορίδης και Γεωργιάδης την περίοδο που ήταν υπουργοί καθώς και τα επώνυμά τους( άλλα μοιάζουν μεταξύ τους και άλλα δεν είναι Ελληνικά…)
Να τον χαίρονται οι υπόλοιποι συνυποψήφιοι του στη ΝΔ στο Υπόλοιπο Αττικής.Οταν ξυπνήσουν ίσως να είναι αργά …
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.