Πρέπει επιπλέον να θυμίσουμε στις τοπικές θεραπαινίδες του μισελληνικού νεοταξισμού και τους διεθνείς νταβατζήδες που έχουν θεοποιήσει τους εαυτούς τους διαπράττοντας ύβρη μέγιστη πως ό,τι δεν μας σκοτώνει μας δυναμώνει. Μπορεί να έχουν παραδώσει την κοινωνία στην ασυδοσία των ναρκωτικών, στη λαθρομετανάστευση, στην είσοδο των επικίνδυνων φαρμάκων, στην εγκληματικότητα σε βάρος της ζωής των Ελλήνων, στη δηλητηρίαση του περιβάλλοντος για τον έλεγχο του νου και της αντίδρασης. Μπορεί να έχουν βαλθεί να κάνουν τον Έλληνα τον φτωχότερο άνθρωπο του κόσμου. Να έχουν στοχοποιήσει ακόμη και τον έμφυτο πατριωτισμό δείχνοντας με το δάκτυλο τον εθνικισμό σαν τον υποτιθέμενο κίνδυνο που πρέπει να φοβίζει τον ελληνικό λαό ώστε να κάτσει φρόνιμα για να μην πάθει κακό.

Τι κι αν οδηγείται ο λαός μας στα συσσίτια και τις αυτοκτονίες. Τι κι αν χάσουμε Μακεδονία, Θράκη, Νησιά. Όλα αυτά τα τρομοκρατικά χτυπήματα έχουν ως αντάλλαγμα ολίγα ψίχουλα φαγητού δανεικού σε μια χώρα που προδότες ηγετίσκοι δεν της επιτρέπουν μήτε να παράξει αγαθά μήτε να πολεμήσει για το λυτρωμό. Όμως να ξέρουν κάτι οι ποικίλοι ανθέλληνες. Ο Εθνικισμός μας και το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα είναι Ιδεολογία και Παράταξη που έχουν μπει μες στην καρδιά Ελλήνων χειμαζόμενων μα και υπερήφανων και δεν βγαίνει με τίποτα από εκεί μέσα γιατί έχουν κοινά σημεία και αγωνίες.

Είναι η καθάρια ρωμιοσύνη που αποτελεί τον πιο ασυγκράτητο χείμαρρο του κόσμου. Ένα ποτάμι αποφασισμένων Ελλήνων που γνωρίζει να πραγματοποιεί βήματα προς τα εμπρός. Ένας στρατός αποφασισμένων Ελλήνων που προτιμάει να τρώγει πέτρες και χώμα παρά να πουλήσει την Ελλάδα. Κι ύστερα τα ίδια αυτά υλικά, ακόμη κι αν είναι τα τελευταία που θα βρεθούν στα χέρια μας, θα γίνουν ακόμη και όπλα για να κρατηθούν μακριά οι οχτροί μας. Ο Ελληνισμός και ο Εθνικισμός μας δεν προσκυνούν και δε λυγίζουν, μόνο προμαχούν και δυναμώνουν.

Πρέπει να μάθουν λοιπόν οι Εφιάλτες που ζουν ανάμεσά μας πως εμείς είμαστε ο δικός τους τρόμος αλλά και η ελπίδα και το αύριο της Ελληνικής Φυλής που έρχεται όταν αυτοί είναι το βρώμικο χθες που θα δικαστεί με το αιώνιο ανάθεμα. Τα δάκτυλα που δείχνουν εμάς ανήκουν σε ανθρώπους καθαρούς που προσβλέπουν το φως στο πρόσωπο του Εθνικοκοινωνισμού μας. Και η δική μας πρόταση απέναντι στο προδοτικό «φρόνιμα» είναι η δράση και η ενότητα για να δημιουργήσουμε Μεγάλη Ελλάδα και ευτυχισμένους Έλληνες με όχημα το υψηλό Εθνικό Φρόνημα. Ελάτε όλοι μαζί στο Εθνικοκοινωνικό Κίνημα και τον Λαϊκό Εθνικισμό ώστε πιο δυνατοί από πρώτα να στήσουμε τα λάβαρα της Ελληνικής Φυλής επάνω στα συντρίμμια των επίδοξων και ανόητων δολοφόνων μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ