Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ. ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΒΡΕ ΚΑΡΟΛΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ... Να ουμ??? Tου Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ


Λες να ναι κείνος που βίαζε τη χώρα σου με τη συγκατάθεση των ντόπιων Φιλιππινέζων, όταν εσύ καμάρωνες στην παρέλαση και χρειάστηκε να σε ξεφωνίσουν οι πολίτες για να θυμηθείς πως στη νηπιακή σου ηλικία υπήρξες ανταρτόπουλο???
Λες να ναι εκείνος που τόλμησε να βάλει χέρι όχι μόνο στην τσέπη αλλά και στην αξιοπρέπεια των Ελλήνων πολιτών δυο χρόνια τώρα που εσύ στολίζεις με τη σιωπηλή σου παρουσία το προεδρικό μέγαρο, και τα λεφτά του Έλληνα φορολογούμενου στολίζουν τον εύσωμο τραπεζικό σου λογαριασμό???
Λες να ναι κείνος που για λογαριασμό και κατ εντολή του όρκισες – εσύ όρκισες – μια κυβέρνηση δοτή και κατάπτυστη, πετώντας στο καλάθι των αχρήστων το αυτονόητο δικαίωμα αυτού του λαού να επιλέγει αυτός εκείνους που θέλει να τον κυβερνούν???.. ΒΙΝΤΕΟ>>>


Λες να ναι κείνος που επέβαλε νόμους και διατάγματα που προσυπέγραψες και με τα οποία φρόντισε να αλυσοδέσει τη ζωή και την αξιοπρέπεια εκείνων τους οποίους υποτίθεται ότι εκπροσωπείς???

Λες να ναι εκείνος και το άθλιο σινάφι του που μήνες τώρα το αντιπαλεύει αυτός ο λαός στους δρόμους μπροστά και έξω από το κοινοβούλιο της ντροπής για να τον τουφεκάει με χημικό θάνατο ο ίδιος μηχανισμός με κείνον που σε προστατεύει???...

Λες να ναι κείνος που δεν ξαπέστειλες…
Λες να ναι κείνος τα τσιράκια του οποίου σε συνέτισες…
Λες να ναι κείνος που ταπεινώνει χρόνια τώρα το λαό σου αλλά κι εσένα τον ίδιο και κανείς δε σού πε και ποτέ δε σκέφτηκες, πως μια φωνή αξιοπρέπειας για λογαριασμό όλων μας την όφειλες και δε την είπες????

Λες να ναι κείνος που με το που πάτησε την μπότα του εδώ προσκεκλημένος από τους ντόπιους γενίτσαρους, όφειλες η να τον ξαποστείλεις ή να παραιτηθείς, κι όμως δεν τόλμησες να κάνεις τίποτε από τα δυό γιατί προτίμησες να παραμείνεις θεατής σε μια ταπεινωμένη χώρα???

Ποιόν δουλεύεις ρε Κάρολε να ουμ???
Που τα πουλάς αυτά τα παραμύθια???

Τώρα κατάλαβες τι γίνεται στην Ελλάδα???
Ή μήπως σήμερα που αποφάσισες πως πλέον είναι ντροπή να ακριβοπληρώνεται το προκλητικά μια γλάστρα, θυμήθηκες ότι υπάρχει και φωνή αξιοπρέπειας την οποία οφείλεις να υπερασπιστείς χωρίς ταλαντεύσεις???

Άστα Κάρολε…

Δεν πείθεις κανέναν. Η μνημειώδης σου δήλωση την οποία και θα παραθέσουμε, δεν είναι τίποτε περισσότερο παρά μια ακόμη καλοστημένη φάρσα στις πλάτες αυτού του λαού, που πλέον έχει δώσει ονοματεπώνυμο στους ηγέτες του.

Και αυτό το ονοματεπώνυμο δεν τιμά κανέναν από σας, γιατί απλούστατα δεν τιμήσατε τη χώρα που ακριβοπλήρωσε με ιδρώτα και αίμα τα σύμβολά της.

Δυστυχώς Κάρολε, εσύ και η παρέα σου δεν τιμήσατε την εμπιστοσύνη και το σεβασμό αυτού του λαού να ουμ…

Γι αυτό και τα κροκοδείλια δάκριά σας, δεν πείθουν πλέον κανέναν… να ουμ!!!

Ακολουθεί η "δακρύβρεχτη' δήλωση...

«Έχουμε χρέος όλοι να βάλουμε πλάτη για να περάσουμε την κρίση. Δεν δέχομαι να λοιδορείται η πατρίδα μου από τον κ. Σόιμπλε. Δεν το δέχομαι σαν Έλληνας! Ποιος είναι ο κ. Σόιμπλε που μπορεί να λοιδορήσει την Ελλάδα; Ποιοι είναι οι Ολλανδοί; Ποιοι είναι οι Φιλανδοί; Εμείς πάντοτε είχαμε την περηφάνια να υπερασπιστούμε όχι μόνο τη δικιά μας ελευθερία, όχι μονάχα τη δικιά μας πατρίδα, αλλά την ελευθερία της Ευρώπης».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive