Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΒΟΥΛΗ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΩΡΑ: "ΚΥΡΙΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΕΙΣΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ !!" Και ζήτησε ΑΜΕΣΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ & ΤΩΡΑ !


Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ:"ΔΙΑΦΩΝΩ με την διαδικασία του κατεπείγοντος, μπορούμε να συνεχίσουμε και αύριο, να ακούσουμε ΟΛΕΣ τις απόψεις, ακόμα και αυτές που είναι υπέρ του ναί"
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Μπλαμπλαμπλα, ττο γαλατάκι του μωρού, οι τραπεζίτες , το κρεατάκι του φτωχού, αρες μάρες κουκουνάρες !!
Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: "κ. Βενιζέλο, προχθές στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, εισήλθατε αυθαιρέτως και σας πέταξε έξω ο κ.Παπαδήμος, εκει λοιπόν είπα ότι δεν μπορώ να λειτουργώ υπο τις εντολές της Κας Μέρκελ, σήμερα σας λέω ότι το ίδιο θα κάνω και με τις ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ της!!
Άμεση διάλυση της Βουλής και διενέργεια εκλογών ζήτησε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, στη διάρκεια της κρίσιμης συζήτησης για το νέο μνημόνιο στη Βουλή. 
Σημ. Για λίγη ώρα στα έδρανα του ΛΑ.Ο.Σ καθόταν ο Μ.Βορίδης, το κλίμα ήταν πολύ .. βαρύ και την ... έκανε. Ο Α.Γεωργιάδης; .. ΑΦΑΝΤΟΣ !!

12 σχόλια:

  1. μεχρι χτες θελαμε παραταση της κυβερνησης παπαδημου....σημερα εκλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 12 Φεβρουαρίου 2012 3:54 μ.μ
    o Πρόεδρος, διαστρεβλωτή, έλεγε παράταση της κυβέρνησης σε περίπτωση που εκπληρωθούν οι 4 όροι που έθεσε και οπου φυσικά δεν εκπληρώθηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μιλαμε για επαγγελματιες παραφρωνες πλεον.Ελπιζω οι Μεγαλες Δυναμεις να μη θελουν μια χωρα χαος,κ ετσι να ζησουμε κ εμεις που θελουμε απλα.(κ οχι σα ζωα της χρεωκοπειας ΦΥΣΙΚΑ!)οπως "θελει" η πλειοψηφια του πανεξυπνου λαου αυτου! χαχαχαχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι πολιτικές συνθήκες αλλάζουν όπως βλέπεις ΚΑΘΕ ώρα. Τι να κάνει δηλαδή ο ΛΑΟΣ ; ΟΤΙ κάνει η .. Παπαρήγα ας πούμε; Κόλλημα στο 1940; ΑΥΤΟ θές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εδω εδιωξε κ μας αποκαλυψε φυσικα τον Γεωργιαδη σα Συνομωτη κατα της Ελλαδος για την επομενη χιλιετια, να μου πεις,οποτε...κ οσο για τις συνθηκες εγω το βλεπω να παραδιδει τη χωρα στο κκε,δημαρ,συριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το καλο κ κλεινω,ειναι οτι υπαρχουν ευτυχως Μεγαλυτερες Δυναμεις απο Καρατζαφεριδες,Τσιπρες,Μυλωνακιδες κολοκωτροναιους κ Καμμενους,κ ελπιζω να επικρατησουν αυτες που δεν επιθυμουν μια Καμποτζη.αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είμαστε πατριωτικό κόμμα, όχι μασονο - καπιταλιστικό!

    Γυρίστε στις στοές σας, γερμανοτσολιάδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ!

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΡΑ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ , ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

    ΟΧΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το μπλοκ Συριζα διεμβολισε το Λαος.
    Καλοσωρισατε στο σπιτι της μουρλης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?....ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΣΤΙΧΟ....ΤΟΝ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ...ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.....

    Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΣΤΙΚΟ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ-ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ....ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΕΚΑΤΟ ΦΟΡΕΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ.....

    ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΛΑΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΒΓΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. σα δε ντρέπεσαι ρε Σιδέρη να κατηγορείς με αυτό τον τρόπο σε όλα τα ποστ το Βορίδη, το Γεωργιάδη κλπ. λυκοφιλίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν τις πολιτικές διαφωνίες τις βλέπεις ... κατηγορίες, ΟΚ, είμαστε αλλού γι αλλού. Εσυ θεωρείς σωστό να λέει ο Πρόεδρος του Κόμματός ΣΟΥ (εκτός κι αν είσαι... φευγάτος ε;) ΚΑΤΑ της ΜΕΡΚΕΛ και του ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ κι εσύ ΟΧΙ μόνο να μην χειροκροτείς όπως όλοι της Κ.Ο. αλλά ... να ξύνεις την ..... μύτη σου !! Για δες το βίντεο (ΟΧΙ δικό μας)που μας κάνει ρεζίλι.
    http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2012/02/blog-post_9170.html
    ΕΑΝ συμφωνείς ξανά Ο.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive