Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΜΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΕΘΡΙΟΥ "ΝΑΙ" ΣΤΟ Γ`ΡΑΪΧ. Άρθρο της Διαχείρισης.


Τον Μάϊο αυτός ο Ιστόποπος, κλείνει 4 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης λειτουργίας. "Μιλήσαμε" ιντερντετικά με πάνω απο 4.000.000 φίλους  (4.059.834) και μη, έχουμε ανταλλάξει απόψεις και διαφωνίες πολλές, μέσα απο τις χιλιάδες αναρτήσεις και σχόλια. Είμαστε μονίμως  ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ, ΟΛΟΙ οι Διαχειριστές, ταγμένοι ΠΑΝΤΑ κοντά σε κάθε πατριωτικά Σκεφτόμενο Έλληνα και  ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε κάθε ΥΠΟΨΙΑ αντεθνικής δράσης απο ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ κι αν προέρχεται, όσο φιλικό και αδελφικό να είναι το περιβάλλον της. Γι αυτό και η ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ μας απέναντι στους πρόσφατα ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ σύνορκους....

Ενώ οι περισσότεροι ατενίζουν μελαγχολικά το μέλλον, φοβούμενοι μια οικονομική χρεοκοπία που θα οδηγήσει τη χώρα στο χάος, δυστυχώς μια άλλου τύπου χρεοκοπία, βαθιά ηθικοπολιτική, έχει ήδη συντελεστεί και τα συμπτώματα της έχουν μολύνει ανεπανόρθωτα τον Ελλαδικό «οργανισμό». Η υποκρισία, η απεμπόληση εθνικής κυριαρχίας, η δουλική «αβλεπεί» συνομολόγηση μιας συμβάσεως που εξυπηρετεί ΜΟΝΟ το δανειστή, στέλνοντας τη χώρα στην «εντατική» της λιτότητας και της ανίατης συνοδού υφέσεως, πιστοποιούν, άνευ άλλου, την κατάρρευση των πολιτικών ηθών, πρόδηλα πλέον στον κατακερματισμό του διπολισμού κατά την ψηφοφορία του νέου μνημονίου.
Αυτή η πολιτική υποτίμηση, άρρηκτα συνυφασμένη με την ολοένα αυξανόμενη εσωτερική οικονομική υποτίμηση, είναι βέβαια απόρροια της αλλοτρίωσης του ευρωπαϊκού οικοδομήματος που θεμελιώθηκε – υποτίθεται – στις αρχές της ισότητας και της αλληλεγγύης για να αποδειχθεί, εν τέλει, σήμερα ένα σαθρό κυνικό κατασκεύασμα που απαξιώνει τους ανθρώπους προτάσσοντας τους αριθμούς. Η Ευρώπη των Πατρίδων που ονειρεύτηκε ο στρατηγός Ντε Γκωλ έγινε αναμφίλεκτα η Ευρώπη των οικονομικά δυναστών, ένα Γερμανικό προτεκτοράτο, μετουσίωση του ναζιστικού οράματος. 
Η Άγκελα Μέρκελ μοιάζει σήμερα να υλοποιεί αναίμακτα το σχέδιο κατάληψης της Ευρώπης που εμπνεύστηκε ο Χίτλερ.
Και ενώ κάποιοι από τους πρωταγωνιστές της εγχώριας πολιτικής σκηνής δεν διστάζουν να δέσουν με τις πράξεις τους τη χώρα στην κλίνη του Προκρούστη, το μαρτύριο μοιάζει να μην έχει τέλος, οδηγώντας κάποιους καχύποπτους στην, ίσως όχι και τόσο άτοπη, συνωμοσιολογία βασισμένη και στην εμμονή των δανειστών μας για τη μείωση του κατώτατου μισθού: Μήπως κάποιοι ευελπιστούν να βάλουν πόδι στο ηλιόλουστο ελληνικό οικόπεδο μετατρέποντας το σε μια νέα «τουριστική Ταιβάν», όπου ο αυτόχθων, Έλληνας υπάλληλος θα προσφέρει τουριστικές υπηρεσίες έναντι ολίγων ευρώ;
Και ενώ το απομυθοποιημένο πολιτικό σύστημα παρακολουθεί άπραγο την άλωση της Πατρίδας, ευτυχώς υπάρχουν ακόμη πολιτικοί μαχητές που στέλνουν το μήνυμα της αντίστασης. Ο ΛΑ.Ο.Σ, υπερασπιζόμενος πάντα το συμφέρον της πατρίδας, λέει «ΟΧΙ» σε όλους αυτούς που εποφθαλμιούν τον πλούτο της Ελλάδας και μεθοδεύουν την καθυπόταξή της. 
Λέει ΟΧΙ σ`αυτούς που εκμεταλλευόμενοι την κοινωνικοπολιτική τους ανέλιξη στίς πατριωτικές ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ πολιτικές τακτικές  του ΛΑ.Ο.Σ, χρησιμοποιούν  αυτά τα .. εφόδια, σε βάρος της πατρίδας και του κόμματος που τους ανέδειξε, παραδίδοντάς αμαχητί τα "πολιτικά τους όπλα" στους εχθρούς της Πατρίδας. Ευτυχώς η Ιστορία δεν γράφεται με την ακατάσχετη λογοδιάρροια  ορισμένων επίορκων, αλλά με τις ΠΡΑΞΕΙΣ όλων ΜΑΣ!
Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

1 σχόλιο:

  1. συγχαρητηρια για τι θεσεις σου...καιρος να καλεσουμε και να συσπειροθουμε ολοι γυρω απο αυτο το πατριωτικο κομμα επιλεγοντας το και ως << το λιγοτερο κακο>> και με την ευκαιρια -συγκυρια αυτη ας κοψουμε και αυτο το <> ....αμαν πια ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive