Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑΟΣ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης ερωτηθείς από δημοσιογράφο σχετικά με τις σημερινές  κινητοποιήσεις σε Ευρώπη και Αμερική υπέρ των ελληνικών θέσεων και κατά των πιέσεων που ασκούνται από την Γερμανία και τους «δορυφόρους» της, τόνισε τα εξής:
«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω και να σφίξω θερμά το χέρι κάθε πολίτη σε κάθε χώρα του κόσμου που συμμετέχει στην προσπάθεια που ξεκίνησε ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, προκειμένου να γνωστοποιήσει το δράμα που υφίσταται η χώρα που γέννησε τη δημοκρατία, την ελευθερία, την ισονομία και τον πολιτισμό.
Θέλω να ευχαριστήσω επίσης θερμά, όλους τους συναδέλφους δημοσιογράφους, από όλα τα διεθνή Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας οι οποίοι με την προβολή των επιστολών μου προς τους επικεφαλής των πολιτικών Ομάδων της ευρωβουλής και τους Προέδρους κ.κ. Μπαρόζο, Βαν Ρομπάι και Σουλτς, έκαναν γνωστό το πρόβλημα της πατρίδας μας.
Ειλικρινά τους ευχαριστώ όλους και ελπίζω σύντομα τα πράγματα να αλλάξουν προς όφελος της δημοκρατίας και της ελευθερίας πάνω απ΄ όλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive