Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Από τη φυλακή στα μπουζούκια.Παρά τα «φέσια», ο Λάκης Γαβαλάς δεν χάνει το κέφι του

Από τη φυλακή στα μπουζούκια
Με χρέη προς το Δημόσιο ύψους 1,5 εκατ. ευρώ και έχοντας «φεσώσει» τους υπαλλήλους και τους συνεργάτες του, ο Λάκης Γαβαλάς ξεφαντώνει στα μπουζούκια, ενώ δεν παραλείπει να κάνει χιούμορ για την υπαγωγή της εταιρείας του στο «σωτήριο» άρθρο 99...
«Τι λέτε για την προσπάθεια υπαγωγής σας στο άρθρο 99;», ρωτήθηκε προ ημερών ο Λάκης Γαβαλάς. «Άντε και να τα εκατοστίσω!», ήταν η απάντηση που έδωσε ο επιχειρηματίας-σταρ, που έχει στείλει στην ανεργία δεκάδες εργαζόμενους και έχει αφήσει απλήρωτους βιοτέχνες και προμηθευτές, όπως οι ίδιοι καταγγέλλουν.
Διακωμωδώντας ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, όπως είναι η πτώχευση και δίχως ίχνος σεμνότητας, σε μια εποχή που οι πολίτες προσπαθούν να «γεμίσουν» με ό,τι απομένει από τον μισθό τους τα δημόσια Ταμεία, ο κ. Γαβαλάς δεν χάνει καθόλου το κέφι του.
Σύμφωνα με το Έθνος, τα Χριστούγεννα τα πέρασε σε πρώτο τραπέζι πίστα στην «Πύλη Αξιού» της Θεσσαλονίκης, πνίγοντας την πίκρα του στα τραγούδια του Γιάννη Πάριου και της Έλενας Παπαρίζου.
Το ίδιο επανέλαβε και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, αυτήν τη φορά στο αθηναϊκό «Rex», διασκεδάζοντας με τις επιτυχίες της Άννας Βίσση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive