Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Κοπή βασιλόπιτας στους «Δεσμούς Ελλήνων»



08.01.2012: Ο Γιάννης Κουριαννίδης κόβει την βασιλόπιτα στον πολυχώρο «Δεσμοί Ελλήνων».
08.01.2012: Μεγάλη η προσέλευση του κόσμου στην κοπή της βασιλόπιτας.

Με πολύ μεγάλη προσέλευση και απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του πολιτιστικού συλλόγου «Ενδοχώρα» και της ΑΜΚΕ «Δεσμοί Ελλήνων», στην αίθουσα των δύο φορέων στην Θεσσαλονίκη (Πασαλίδη 29, Κάτω Τούμπα).
Ο Γιάννης Κουριαννίδης καλωσορίζοντας τους παρευρεθέντες έκανε έναν σύντομο απολογισμό του έργου της εταιρείας τον χρόνο που πέρασε και στην συνέχεια παρουσίασε τον ομολογουμένως εντυπωσιακό προγραμματισμό δράσης για το πρώτο εξάμηνο του 2012. Στην συνέχεια κόπηκε η βασιλόπιτα της εταιρείας, μοιράστηκαν εδέσματα, γλυκά, κρασί και αναψυκτικά και ανταλλάχθηκαν ευχές.
Παρευρέθηκαν η γραμματέας του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης Ελένη Τζιούτζια, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης Θωμάς Ακριβόπουλος, εκπρόσωποι συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive